De leukste sextoys!

sextoysOm de spanning en het genot wat op te voeren in de slaapkamer, kunnen sextoys erg leuk en fijn zijn om alleen of zelfs samen te gebruiken tussen de lakens. Tegenwoordig is het aanbod in sextoys enorm groot, dus er is voor iedereen wel een geschikt seksspeeltje te vinden!

Sextoys zijn overigens al lang niet meer alleen een vrouwending, er zijn ook steeds meer mannen en stelletjes die aan het experimenteren gaan. Seksspeeltjes zijn de laatste jaren ook steeds populairder geworden. Naast dat er ontzettend veel verschillende seksspeeltjes op de markt zijn, zijn er ook allerlei verschillende merken. Het merk Lovense heeft een ruim aanbod in sextoys.

Vibrator

De vibrator is misschien wel een van de meest gebruikte sextoys tussen de lakens en stimuleert de erogene zones. Hierin heb je weer allerlei verschillende soorten vibrators, zoals wand vibrators, koppelvibrators (voor extra genot van jou én je partner), G-spot vibrators, drukgolf vibrators, staaf vibrators en mini vibrators (makkelijk mee te nemen).

Vibrators zijn dus zowel in je eentje als met je partner te gebruiken. Door te kiezen voor een koppelvibrator bijvoorbeeld of geef jouw partner de leiding over jouw vibrator.

Buttplug

De meesten zijn toch wat terughoudend als het gaat om anale seksuele stimulatie, maar dat is eigenlijk helemaal nergens voor nodig! Een buttplug kan zowel door vrouwen als door mannen worden gebruikt en zorgt voor extra stimulatie (dit gebied is rijk aan zenuwuiteinden). Het kan de seks net dat beetje extra geven.

Voor de eerste keer een buttplug gebruiken? Kies dan voor een kleine en gladde siliconen variant, zoals de Lovense Hush buttplug. Maak gebruik van glijmiddel, dit maakt de anale penetratie een stuk makkelijker en prettiger.

Clitorisstimulator

De clitorisstimulator, ook wel de luchtdruk vibrator genoemd, zorgt voor volledige stimulatie van de clitoris en de gevoelige delen daaromheen. Hij maakt geen gebruik van vibraties, maar een zacht vacuüm en gebruik van luchtdruk golven zorgen voor een ultieme stimulatie van de clitoris.

Vibratie ei

Een vibratie ei is het beste te omschrijven als een mini vibrator met afstandsbediening. Ideaal voor een spannend en erotisch voorspel. Geef je partner de controle over de afstandsbediening en kom samen tot nieuwe hoogtepunten.

Ook leuk en spannend om in het openbaar te gebruiken, als je durft natuurlijk. Alleen jij en je partner weten wat voor spannends er gebeurt, wat zorgt voor extra spanning en opwinding.

Voor alles is een eerste keer. Ontdek op je eigen manier en tempo wat jouw lichaam het fijnst vindt. Eerste keer? Begin dan klein. Je kunt op een later moment altijd nog voor een groter seksspeeltje kiezen als je dat wilt. En als laatste tip: maak gebruik van glijmiddel (op waterbasis).

Welke sextoys spreken jou het meeste aan?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

11 gedachten aan “De leukste sextoys!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.