Volta – Power to the clit

Vandaag eens wat anders dan make-up producten, iets anders wat jullie van mij gewend zijn. Vandaag wil ik het hebben over de Volta – power to the clit van FunFactory. Misschien ben je al bekend met een van beiden & zo niet, dan kun je er hier meer over lezen.

De volta wordt netjes in een doos geleverd met USB magneet oplader (click’n’charge systeem), informatie en veiligheidsvoorschriften.

Maar wat is de volta dan precies?

De volta is een clit stimulator/vibrator, klinkt goed toch? Hij is onder andere uitermate geschikt voor het stimuleren van de clitoris, tepels en schaamlippen, maar ook te gebruiken bij een blowjob & zoveel meer!

Ik vind het leuk dat er wordt aangegeven waar de volta geschikt voor is en tegelijkertijd wordt het voor een groot deel ook leeg gelaten, waardoor ze je eigenlijk uitlokken tot het zelf experimenteren en ontdekken van de volta.

Door de naam volta – power to the clit, denk je meteen dat het alleen voor vrouwen is, maar niets is minder waar. Ook mannen kunnen plezier beleven aan de volta of nog leuker: samen..

De volta ligt prettig in de hand en is makkelijk te gebruiken, er zitten maar 3 knoppen op, dus zoveel kan er niet fout gaan. Er zit een handige vergrendel functie op, zodat je hem onbezorgd mee kunt nemen op reis. Aan de hand van de + en – knop verander je de intensiteit en of het ritme van de volta. In totaal zijn er 6 snelheden en 6 ritmes.

In 6-8 uur tijd is de volta volledig opgeladen en heeft het een standby tijd van 3 maanden. Het opladen gaat door middel van het handige click’n’charge systeem, wat werkt met een magneetaansluiting en aan de andere kant een USB.

Kun je hem overdag opladen aan je laptop terwijl je aan je blog werkt en kun je er ’s avonds plezier mee hebben!

Hij is makkelijk schoon te maken met warm water en een milde zeep. De volta is gemaakt van medisch silicone, hypoallergeen, 100% waterproof (get wet!) en verkrijgbaar in 3 kleuren.

Wat vind ik er van?

Dan nu hetgeen waar iedereen waarschijnlijk het meest nieuwsgierig naar is.. Wat vind ik er van? Ik vind het een fijn en intens gevoel geven. Het is fijn dat er zoveel verschillende keus is in snelheid en ritmes, want zo is er voor ieder wat wils en kun je zelf lekker variëren. Ik vind het een leuke/fijne toevoeging in de slaapkamer. Het is leuk om ermee te experimenteren, zowel alleen als samen met je partner. Hier is de volta in ieder geval goedgekeurd en ik ga hem er dan ook zeker vaker bij pakken!

Ik kreeg er ook nog een limited edition toybag bij, ontworpen door Karim Rashid (designer). Hierin kun je je sextoy discreet en stijlvol opbergen. En toyfluid (glijmiddel op waterbasis!), iets wat ik ook zeker iedereen kan aanraden, het maakt het allemaal net wat fijner/makkelijker.

De volta is te koop bij FunFactory en kost €99,90.

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

12 gedachten aan “Volta – Power to the clit”

  1. Heel leuk dat je er zo open over bent. Eerlijk? Ik vond dat elke vrouw een fijne toy in huis moet hebben! Ik vind dat deZe er wel echt super uit ziet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.