Food Mindset Programma van Healthy for me


Ik ga vanaf 11 april het Food Mindset programma van Healthy for me volgen. Waarom? Omdat ik onzeker ben over mijn lichaam en al een hoop dingen heb geprobeerd, zonder resultaat. Het programma duurt 10 weken en ik ga jullie meenemen in het proces.

Door de jaren heen

Door de jaren heen ben ik wel wat aangekomen en door bepaald medicatie gebruik helaas nog wat extra kilo’s erbij. In een tijdsbestek van 12 jaar toch wel zo’n 20 kilo aangekomen. Ik heb in het verleden al een x aantal afvalpogingen gedaan, zowel zelf als met hulp (waaronder Herbalife & intermittent fasting), helaas allen zonder succes.

Toen ik het Food Mindset Programma van Healthy for me voorbij zag komen dacht ik in eerste instantie meteen ‘ja, dit is iets voor mij!’, direct gevolgd door twijfel en onzekerheid. Ga ik überhaupt ooit kunnen afvallen? En nog meer negatieve gedachten spookten door mijn hoofd. Toch besloot ik de stap te wagen en benaderde Do van Healthy for me.

Healthy for me

Bovenstaande foto’s dateren van 12 jaar geleden en het stomme is, ik vond mijzelf in die tijd te dik. Als ik de foto’s nu terug zie denk ik: ‘ik wou dat ik nog zo slank was als toen’. Dit geeft ook wel aan dat ik een vertekend en negatief zelfbeeld heb van mezelf.

Het Food Mindset Programma

In het Food Mindset Programma van Healthy for me ga je online in groepsverband in 10 weken tijd aan de slag met jezelf. Door middel van persoonlijke coaching en een bewezen methode waarmee Do al honderden vrouwen heeft geholpen met blijvend resultaat. Waaronder ook vrouwen met fibromyalgie, het is fijn dat Do als coach hier ervaring mee heeft.

Met het programma heb je dagelijks een stok achter de deur, een coach die jou inzichten geeft, je in actie laat komen, een spiegel voor houdt en je een schop onder de kont geeft indien nodig!

Het hele programma is Do jouw stok achter de deur. Het bevat 10 live coachsessies (elke maandagavond), daarnaast heb je 4 maanden lang toegang tot het online programma met alle lessen, video’s, bestanden en coachsessies. 24/5 contact via Whatsapp voor support, vragen, motivatie en meer. Tevens is vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering mogelijk.

Do weet er zelf ook alles van, want ze ging van anorexia naar overgewicht/obesitas naar gezond gewicht. Ze weet dus alles van de strijd met je gewicht en het zelfbeeld wat erbij komt kijken.

Ik ben heel benieuwd naar het Food Mindset Programma van Healthy for me en wat het me gaat brengen. Mocht je het leuk vinden; je kunt nog meedoen met de groep waar ik in zit, deze start 11 april.

Lijkt het Food Mindset Programma van Healthy for me jou wat?

22 gedachten over “Food Mindset Programma van Healthy for me

  1. 10 weken, ben echt heel benieuwd! Ik heb dat ook hoor, vind mezelf altijd te dik en als ik dan oude foto’s terug kijk denk jeetje dat was helemaal niet zo, stomme ik!

    Succes met het programma!

  2. Wat goed van je en dapper ook dat je hiermee gaat beginnen. Ik ben twee jaar geleden koolhydraatbeperkt gaan eten en hierdoor afgevallen en nu prima op gewicht. Deze manier van eten bevalt me erg goed, maar ik merk ook dat de energie die ik heb en hoe ik er nu uitzie zeker bepaalt dat ik me beter voel. Hou ons op de hoogte en succes!

  3. Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord! Zelf eet ik volgens de Sana methode en voel me daar prima mee. In ieder geval wens ik je heel veel succes!

  4. wat goed van je dat je dit gaat doen. Ik denk echt dat mindset 80% van het verhaal is. Tenminste zo is het wel bij mij. Ik heb nu eindelijk een manier gevonden die ik met plezier kan volhouden en waarmee ik – erg langzaam – afval. Dus zet hem op meid!

  5. Ik herken wat je schrijft over terugkijken naar oude foto’s waarin ik onzeker was. Het is een stemmetje in je hoofd die vergelijkt en oordeelt. Die van mij doet dat ook hoor. Ik wil ook afvallen, maar nog belangrijker: gezond en lekker leven. Ik ven benieuwd hoe je traject bevalt. Heel veel succes!

  6. Succes met de start van dit programma. Niets voor mij, ik ben al een half jaar bezig met personal body plan en dat bevalt me echt super goed!

  7. Wat goed dat je dit gaat doen. Zoals ik het lees zie ik veel enthousiasme en ook met name de wil om er wat mee te gaan doen. Veel succes. En ik hoop dat het je brengt waar je wilt zijn. Over die foto’s van vroeger. Dat is zo herkenbaar. Ik was heel onzeker voor, tijdens en rond mijn twintigste. En als ik nu foto’s terugzie uit die tijd dan snap ik ik daar helemaal niets van. Mindset doet inderdaad een hoop.

  8. Zo herkenbaar dat je terugkijkt op foto’s waarop je superdun was terwijl je toen vond dat je dik was. Ik ben benieuwd naar je ervaring. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *