Kattenveertjes.nl – Kicker XL trappelkussentje

Kattenveertjes.nl - Kicker XL trappelkussentje
Kattenveertjes.nl is dé kattenspeeltjesspecialist. Een webshop die volledig gericht is op jouw huistijgers. Ooit begonnen omdat ze het perfecte, onverwoestbare speeltje zochten voor hun eigen huistijger. Inmiddels bestaat de website al ruim 8 jaar. Mijn eigen vijf huistijgers mochten de handgemaakte Kattenveertjes kicker XL trappelkussentje met heerlijke tijgermix uitproberen.

De Kattenveertjes kicker XL trappelkussentje is gevuld met hun unieke tijgermix. Hiervan wordt zelfs de meest rustige kat helemaal wild! Geen enkele huistijger kan deze heerlijk geurende tijgermix (een mix van kattenkruiden) weerstaan. De kicker XL is verkrijgbaar in vijf toffe kleuren: rood, geel, blauw, roze en wit. Hij is lekker groot (25 x 7 cm), zodat ook grotere katten er veel plezier aan beleven. De kicker XL kan wel tegen een stootje, dus je poezenkind kan er met hartenlust tegenaan trappelen.

Onze vijf huistijgers kregen een blauwe panterprint kicker XL. Toen ik de doos openmaakte stonden ze alle vijf enthousiast en ietwat ongeduldig eromheen. De unieke tijgermix is geheim van de smid, maar ik kon overduidelijk ruiken dat er in ieder geval valeriaan in zit (iedereen met een kat kent deze geur wel denk ik). Nou doen catnip, valeriaan en matatabi het hier altijd goed bij de katten, dus eenmaal uitgepakt werden ze helemaal wild van de geuren die vrij kwamen uit het trappelkussentje.

De kicker XL is multifunctioneel heb ik wel gezien hier in huis. De een gebruikt hem om lekker mee over de grond te rollen, een ander zet volop zijn tanden erin, er wordt flink wat afgetrappelt (en gemept naar iedereen die te dichtbij komt op dat moment) en hij blijkt ook prima dienst te doen als kussentje na zo’n vermoeiende stoeisessie.

Naast trappelkussentjes verkopen ze nog veel meer toffe items voor jouw geliefde huistijger(s), de Kattenveertjes funbox is ook absoluut een aanrader!

Waar speelt jouw huisdier het liefste mee?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

13 gedachten over “Kattenveertjes.nl – Kicker XL trappelkussentje

 1. Ik heb geen poezen maar wel een hond. Hij speelt graag met een bal, ergens achteraan rennen vind hij super.

 2. Met mijn tapijt haha, echt rampzalig. We hadden op een gegeven moment zo n stoffen visje gevuld met kattenkruid, vonden ze heel leuk. Maar ze raken snel op speelgoed uitgekeken.

  1. Oh nee 😂 Hier ooit ook eens zoiets gehad, was binnen een uur open gereten en de catnip lag overal (kat zat ook helemaal onder).

 3. Jaaa geweldige speeltjes hebben ze daar. Zelf helaas geen huistijger meer 😢
  Maar mijn zusje is fervent koper bij hun hahaha. Het huis ligt vol met speeltjes en van die onverwoestbare springveren.
  Die van ons kon helemaal los gaan op een stukje touw of een wc-rol 🙄

  1. Die springveren en boinks zijn hier ook een hit. Oh ja, touwtjes, lintjes en kabels zijn het helemaal hier.

 4. Wat grappig, ik ken deze winkel goed! Ik koop namelijk om de zoveel tijd die metalen veertjes voor Lilly. Dat is haar favoriete speeltje. Maar ik ga dit trappelkussen ook binnenkort proberen. Zal ze heerlijk vinden. Wel is het zo dat ze een een aandoening heeft (Pica) en dat ze dan als je niet oplet stof eet. Het wordt minder nu ze ouder wordt, maar vervelend is het wel. Hopelijk laat ze dit kussentje heel. En meid, je leeft in cat heaven met 5 katten. Lucky you! 😻😻😻😻😻

  1. Hier ook een met Pica, vreet praktisch alles wat ‘ie tegenkomt (pluisjes, krabkarton). 😻 Ja heerlijk 5 van die knuffels om me heen, houdt leven in de brouwerij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *