Kneipp – Foot bath sparkling tablet

foot bath
Kneipp foot bath sparkling tablet is de ultieme ontspanning voor je voeten en zorgt voor een verkwikkende verfrissing. De voeten worden vaak vergeten als het gaat om verzorging en dat is jammer, want ook je voeten verdienen de juiste aandacht. Iets waar ik extra op gewezen werd toen ik vorig jaar voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse liep.

Met de Kneipp foot bath sparkling tablet – calendula & rozemarijn zorgt voor een ontspannen ervaring voor je voeten en geeft ze een verkwikkende verfrissing. Door de bruisende werking in combinatie met de etherische oliën die in de sparkling tablet verwerkt zijn, werkt het foot bath bruistablet als een verfrissende deodorant.

De eigenschappen van het Kneipp foot bath bruistablet:
• Bevat calendula- & kastanje-extract, kamfer en menthol
• Bevat etherische oliën van rozemarijn, tijm en salie
• Verkwikt, verfrist en ontspant je vermoeide voeten
• Succesvol dermatologisch getest en dus geschikt voor alle huidtypen
• Geschikt voor diabetici

Ingrediënten: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Lac (Whey) Powder, Zea Mays (Corn) Starch, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Camphor, Menthol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Thymus- Vulgaris (Thyme) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pinus Pinaster Oil, Limonene, Linalool, Parfum (Fragrance), Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Rosmarinus, Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sodium Chloride, Silica, CI 16255.

De geuren van kamfer en menthol komen je al tegemoet door de verpakking heen en als je hem opent is de geur nog sterker. Het is een frisse en verkwikkende geur. Voordat ik vorig jaar de Nijmeegse Vierdaagse had gelopen verzorgde ik mijn voeten af en toe een keer, maar sindsdien verzorg ik mijn voeten (& nagels) trouw met regelmaat.

Persoonlijk vond ik het bruistablet wat groot voor eenmalig gebruik, dus ik heb hem doormidden gebroken zodat ik er twee keer gebruik van kon maken en dat ging prima. Een lauwwarm voetenbad met de Kneipp foot bath sparkling tablet is echt even een ontspanmomentje. Niet alleen voor je voeten, maar ook voor jezelf. Na gebruik ruikt de ruimte waarin je hebt gezeten ook lekker fris.

Ik vind het een erg fijne bruistablet voor de voeten en ga hem zeker opnieuw aanschaffen, met name voor na het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse dit jaar.

De Kneipp foot bath sparkling tablet (80 gr.) is onder andere te koop bij Kruidvat en kost €2,19.

Verzorg jij jouw voeten regelmatig?

12 gedachten over “Kneipp – Foot bath sparkling tablet

  1. ik verzorg mijn voeten regelmatig, maar niet met een voetenbad. Maar ik kan me voorstellen dat als je lange afstanden loopt, het erg aantrekkelijk is.

  2. Ik breek ze ook altijd doormidden! Dan kan je er lekker 2 keer mee doen, die dingen zijn altijd zo groot!
    Heerlijk, in de zomer neem ik vaak in de tuin een voetenbadje, kan ik ook lekker een beetje spetteren. (vrees dit jaar niet, de kittens vinden het vast veel te interessant!)

    1. Ze zijn inderdaad vrij groot om er maar 1 keer mee te doen! 😉 Hier koekeloeren ze ook altijd even met de kop in de bak, maar blijven er verder wel vanaf. En dat terwijl een van de katten graag doucht. 🙂

  3. Dit lijkt mij idd erg heerlijk, nu maak ik wel eens een badje met lauwwarm water en soda, maar met zo’n tablet van Kneipp wordt het echt een genietmomentje.

  4. wat een mooi product! Nog niet eerder gezien maar ik sla je artikel op en ga het de volgende keer gelijk meenemen bij de Etos. Dankjewel voor de tip!

  5. Goede reminder. Ik mag het veel vaker doen. Gek eigenlijk, want je voeten ‘dragen’ je letterlijk elke dag. Goed dat jij er door Nijmeegse Vierdaagse aan bent herinnert. Ik had vroeger zo’n voetenbad volgens mij (je weet wel, met zo’n snoer. Een soort mini-bruisbadje). Volgens mij heb ik die al weg gegeven. Zonde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *