Max Factor Mulberry & Ruby Tuesday

Vandaag review ik twee lipsticks van Max Factor: Mulberry & Ruby Tuesday. Ik heb ze niet onlangs gekocht, ik moet stiekem bekennen dat ik ze pas tegenkwam in mijn make-up la. Bij het openen van een aantal lipsticks zaten er een paar (lees 9) tussen die nog ongebruikt waren en lagen te wachten op een review + fotosessie.

De lipsticks komen uit de Max Factor colour elixir collectie, zo bestaan de lipsticks voor 60% uit een verzorgend elixir. Zo bevatten de lipsticks aloë vera, shea boter, avocado en anti-oxidanten uit witte thee. Dit alles zorgt voor zachte en glanzende lippen.
De lispticks van Max Factor zitten in een gouden huls met aan de onderkant een doorzichtig stuk, waarbij je de kleur van de lipstick kunt zien. Erg handig, zo kun je meteen zien om welke kleur het gaat. Zelf heb ik mijn lipsticks ondersteboven in mijn stash staan. Zo kan ik dus meteen zien met welke kleur ik te maken heb. Wat ik ook altijd erg fijn vindt, is als een lipstick helemaal kan indraaien. Hierdoor wordt de kans op het kapot stoten van je lipstick aanzienlijk kleiner.

Ze smeren erg fijn en soepel over de lippen. Ze drogen de lippen niet uit en naderhand voelt het alsof ik een goed verzorgende/hydraterende lipbalm op heb gehad. De pigmentatie van beide lipsticks is erg goed en hij blijft makkelijk een paar uur zitten zonder te vervagen.

Ruby tuesday

Ruby tuesday is een mooie, felle rode kleur lipstick met een satin finish. Eenmaal op de lippen vind ik hem wat minder fel overkomen dan in de huls, maar desondanks is het een prachtige kleur.
Hij laat mijn huid wel wat bleker lijken dan die in werkelijkheid is.

Mulberry

Mulberry is een donkere paarse lipstick met glitters/shimmer en een metallic finish. Het is echt een prachtige kleur om te zien. Ik was dan ook erg benieuwd of hij op de lippen ook net zo mooi bleef, he did!
Ondanks dat het een vrij donkere kleur is, vind ik dat ik de kleur van Mulberry goed kan hebben bij mijn lichte huid.
Mijn favoriet van deze twee is zonder twijfel Mulberry. Het is een prachtige, maar aparte kleur. Ik zal deze er zeker vaker bij pakken!
De lipsticks zijn verkrijgbaar bij de drogisterij en kosten €12,49 per stuk.
Max Factor
Welke kleur van Max Factor vind jij het mooist?

6 gedachten over “Max Factor Mulberry & Ruby Tuesday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *