MAC Soft & Gentle

Als er iets al een lange tijd op mijn wishlist stond, dan is het de MAC mineralize skinfinish soft & gentle wel! Uiteindelijk kreeg ik hem afgelopen kerst van vriendlief cadeau (he’s the best! ♥).

MAC soft & gentle komt in een zwart kartonnen doosje wat voor de helft glanst en voor de andere helft mat is. Op de voorkant staat alleen de nodige informatie (wat voor een product is het, inhoud/gewicht) en op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten vermeld.
De poeder zelf zit in een rond kunststof doosje, met een groot doorzichtig venster in het deksel. Zo kun je meteen zien met welke kleur poeder (in dit geval highlighter) je te maken hebt.
Het doosje sluit door middel van een magneetsluiting, hij sluit prima. Echter is het openen van het doosje wat lastiger, doordat je weinig grip hebt en de magneetsluiting het vrij goed doet.

De kleur van soft & gentle vind ik echt prachtig! ♥ Naar mijn mening is het een champagne kleurige highlighter.
Soft & gentle is ontzettend goed gepigmenteerd en hij pakt makkelijk op met je kwast, let er dus op dat je niet teveel gebruikt. Dankzij de goede pigmentatie is hij ook nog eens erg zuinig in gebruik.
Soft & gentle is onder andere te koop bij de MAC store of de Douglas voor €29,50 (10 mg)
Dit vind je misschien ook leuk

10 gedachten over “MAC Soft & Gentle”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *