Food Mindset Programma – Week 7 & 8

food
Inmiddels zitten de 10 weken van het Food Mindset Programma erop, maar door omstandigheden (komt nog terug in de nieuwe Behind Jouvence) komt dit allemaal iets vertraagd online. In week 7 stond ik even stil qua afvallen, maar in week 8 was ik gewoon weer wat gewicht kwijt.

Mocht je de andere blogposts over dit onderwerp willen terug lezen, je vind ze hier.


Krielsalade & pasta bolognese & roerbakgroenten.

Waar zijn we mee bezig geweest in week 7 & 8 van het Food Mindset Programma?

Week 7 begonnen we met affirmaties, onzekerheden, dagelijks stilstaan bij je gevoelens & behoeften. We hebben het gehad over zelfliefde, dankbaarheid, belemmerende overtuigingen en uiteraard kwam het focus formulier weer terug zoals elke week het geval is.

In week 8 begonnen we met tijd voor jezelf, ontspanning, denkfouten, kleine stapjes zetten, jezelf blijven ontwikkelen, uit je comfortzone stappen, energielevel, slaap, stress, energiegevers, energievreters en wederom het focus formulier en de wekelijkse zoom sessie.


Pastasalade met carpaccio & genoten op het terrasje.

Wat vind ik ervan?

Deze twee weken ben ik niet zoveel afgevallen, maar dankzij het stuk mindset wat in het Food Mindset Programma verwerkt zit kon ik het positief benaderen en dat is erg prettig kan ik je vertellen. Van de week vond ik onderop mijn stapel shirts een t-shirt waar ik gewoon weer in pastte! Verder ben ik nog volop aan het experimenteren met allerlei verrassend lekkere recepten. De meeste deel ik op mijn Instagram (en zet ze vast onder de highlight eten), dus volg me daar mocht je de recepten ook willen proberen.

Er zijn dus geen verboden producten in dit programma, geen vaste weekmenu’s, je bepaalt lekker zelf wat je eet! Zo ben ik zelfs naar het terras geweest en kon ervan genieten zonder schuldgevoel.


Chocolade mugcake & groente loempia’s uit de oven.

Ook ga ik nog de Instagram Healthy Summer Cursus volgen, deze start 5 juli. Slank de zomer door met zelfvertrouwen, een maand lang dagelijkse coaching, 1 live coaching sessie, 80-20 weekmenu, zomerse recepten, tips & uitdagingen waar je meteen mee aan de slag kunt gaan, voedingstips bij de bbq, bbq recepten, 80-20 regel eigen maken, etiketten leren lezen, slim boodschappen doen, kennis, zelfvertrouwen krijgen, 0,5-1 kg per week afvallen & op gewicht blijven!

Korting

De Instagram Healthy Summer Cursus kost €97,00 bestel je hem voor 21-06 dan betaal je de early bird prijs van slechts €47,00!! Gebruik code JOUVENCE voor €10 extra korting. Zie ik je daar?

17 gedachten over “Food Mindset Programma – Week 7 & 8

  1. Het programma nog een keer doen is in principe niet nodig. Het is ontzettend makkelijk vol te houden, omdat niets verboden is, het is geen dieet maar een leefstijlverandering. Ik heb alle informatie en handvaten gekregen die ik nodig heb om dit de rest van mijn leven vol te kunnen houden. 🙂

 1. Ik lees met grote bewondering je updates over dit programma! Zelf probeer ik ook wat kilootjes kwijt te raken. Je mag er trots op zijn dat je zo hard aan jezelf werkt! Je ziet er super goed uit <3

  1. Wat lief om te horen, dankje! 😘 Wellicht is dit programma wat voor jou of de Insta healthy summer cursus? Ik kan het echt aanbevelen.

 2. Wat fijn dat dit programma zo goed bij je aanslaat. Nu is het een kwestie van alle informatie eigen maken en het zo kunnen toepassen dat je je er zelf ook goed bij voelt. Want alleen dan kun je eea volhouden. Het is niet zomaar een programma waar je een paar weken aan mee doet, maar een start van een lifestyle. Ik wens je succes hier 🙂

  1. Ik snap dat dat niet motiverend is. Ik sta ook wel eens stil en bij mij helpt het deel mindset heel goed op die momenten. Vroeger zou ik het al opgegeven hebben op zo’n moment. 😘

 3. Volgens mij voel je je helemaal goed hierbij! En even stilstaan is niet erg, als het vervolgens maar weer gaat. Wel fijn dat je lekkere recepten mag blijven eten 😉

 4. Wat goed dat je hiermee gestart bent. Wat ga je erna doen? Ik volg personal body plan en dat is echt een aanrader. Ben al 10 kilo kwijt

  1. Ik blijf deze richtlijnen volgen. Het is namelijk een leefstijlverandering (geen dieet) wat levenslang vol te houden is. Ik heb tijdens de cursus alle handvaten en informatie gekregen die ik nodig heb. 🙂 Wel ga ik nog de zomer cursus van dit programma volgen. 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *