MAC Twig lipstick


Na Please Me, Faux en Mehr in mijn lipstick stash te hebben, kon Twig niet achterblijven! Ik had hem al een tijdje op het oog en toen ik onlangs in Arnhem was, besloot ik de Douglas binnen te gaan en hem mezelf cadeau te doen. En zo geschiedde..


Twig is een satin lipstick, hij zit tussen matte en glanzend in. Hij smeert ontzettend soepel uit op de lippen, droogt de lippen niet uit en voelt zacht aan.

De lipstick kun je helemaal in de huls draaien, wat de kans op kapot stoten aanzienlijk verkleint.

Ik denk dat Twig het beste te omschrijven is als een oudroze kleur.


Hij is ontzettend goed gepigmenteerd en brengt soepel aan op de lippen. Hij benadrukt wel heel erg alle lijntjes, dus van tevoren even goed scrubben is wel handig om het benadrukken van losse velletjes te voorkomen.

Na een paar uur, met name als je wat gegeten hebt, moet je hem her en der wel wat bijwerken.

Ik vind het een prachtige kleur en hij behoort echt tot een van mijn favoriete kleuren op dit moment! Het is een subtiele kleur, ideaal voor alledaags gebruik en toch opvallend genoeg om hem ook bij het uitgaan, een feestje of een etentje te dragen.

twig

Welke kleur lipstick van MAC staat er nog op jouw wishlist?

28 gedachten over “MAC Twig lipstick

  1. Dit is zeker een van mijn favorieten. Wat ik ook leuk vind om met mac twig te doen is hem mengen met Mac kinda sexy. Dat is een wat nude roze achtige kleur maar wel mat. Het effect word hierdoor ook erg mooi.

    Ik heb nog heel veel Mac lipsticks op mijn wishlist staan, ik denk dat mijn volgende D for Danger word 🙂

    1. Ik heb MAC kinda sexy helaas niet, maar je maakt me wel erg nieuwsgierig naar de combi 😉 D for Danger staat ook nog op mijn wishlist, maar denk dat Brave de volgende wordt. ♥ xx

  2. Ik vind deze kleur echt prachtig, dus bij deze staat hij nu op mijn wishlist;) Ik had vorige maand Mehr er op staan, maar die heb ik gelukkig nu haha

  3. Oudroze staat mij echt totaal niet, maar jou staat die leuk! Ik heb zelf nog geen enkele MAC lipstick, maar ik ben van plan om binnenkort mijn eerste MAC lipstick ooit aan te schaffen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *