Pink Gellac

Pink Gellac
Toen ik begin dit jaar kennis mocht maken met gellak was ik om en kwamen er al heel gauw kleuren bij van Pink Gellac. Inmiddels heb ik 8 kleuren van Pink Gellac in huis en deel daarnaast graag mijn 3 favorieten met jullie.

Pink Gellac is professionele gellak van salon kwaliteit, die je gemakkelijk thuis aan kunt brengen. Daardoor hoef je niet meer naar een salon voor mooie nagels. Ze hebben ook een groot aanbod in allerlei kleuren en met regelmaat brengen ze een nieuwe kleurcollectie uit.

Waarom gellak?

Dankzij het gebruik van gellak zien mijn nagels er verzorgd uit, ze zijn sterker (waardoor ze minder snel scheuren) en het blijft veel langer zitten dan nagellak (geen last van chippen).

Enige ‘nadeel’ is dat wanneer je een nieuwe set erop doet, je wat langer ermee bezig bent dan wanneer je een andere kleur nagellak op je nagels zou doen. Maar ik vind dat geen probleem en zie het echt als me time.

Pink Gellac heeft een ruim aanbod in kleuren en met regelmaat leuke kortingen. Vaak bestel ik samen met mijn zusje of vriendin om onder de verzendkosten uit te komen.

Ik heb ook nog kleuren gellak van het merk Mistero Milano, die zijn ook erg mooi en fijn om mee te werken.

Mijn kleuren


Links mijn nieuwste aanwinst #316 Jungle Green uit de Safari collectie. Deze heb ik nog niet op mijn nagels gehad, maar wel al op de nagelwaaier zitten.

Ik wilde graag een rode kleur, zodat ik tegen de zomer mijn teennagels ook kan voorzien van een laagje gellak. Ik ben team ’teennagels moeten rood en geen andere kleur’. Dit is #108 Lady in Red.


#251 Nude Pink is een prachtige oudroze/nude tint met een warme ondertoon. Een hele subtiele kleur als je het mij vraagt. Deze komt uit de Uncovered 4 Collection en deze uncovered collecties zijn zó mooi! Je begrijpt, mijn wishlist is nog erg lang.

#306 Blissed Mauve is een paarstint en komt uit de Boudoir Charm collectie. Uit deze collectie zou ik nog wel graag wat kleuren willen hebben.


#110 Mystic lijkt volgens het potje paars, maar slaat op mijn nagelwaaier toch echt meer uit richting bruin/nude. Deze heb ik daardoor nog niet op mijn eigen nagels gehad, alleen op de nagelwaaier.

#224 Soft Purple is een zachte pasteltint en gaat qua kleur meer richting lila/lavendel. Deze komt uit de Uncovered 3 Collection.


#285 Happy Pink is een felroze kleur met een koele ondertoon. Hij doet me een beetje denken aan de Bubblicious kauwgom. Deze komt uit de Felicity Collection. Ik was op zoek naar een Barbie roze kleur en deze komt aardig in de buurt.

#265 Milkshake Pink doet dankzij haar lichtroze kleur denken aan een aardbeien milkshake. Deze komt uit de Lollypop collectie en kijk hoe leuk de dop eruit ziet!

Mijn favorieten

Mijn 3 favoriete kleuren van Pink Gellac zijn Nude Pink, Happy Pink & Milkshake Pink. Ik houd van roze/nude tinten, je zou het niet zeggen hè!

Heb jij kleuren van Pink Gellac en wat is jouw favoriet?

13 gedachten over “Pink Gellac

    1. Ja gellak is echt ideaal! Je hardt het uit onder de uv/led lamp en het zit zo’n 2-4 weken goed. 💅

  1. Mijn nagels worden iedere maand in de salon gedaan
    Nu heb ik rood op de nagels en op 2 nagels zit een printje
    Ik hou wel van felle kleurtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *