Stofzuigen & dweilen in één met de Thomas stofzuiger Aqua+

Thomas stofzuiger
Tegenwoordig heeft iedereen het druk met van alles, waardoor wat tijd besparing hier en daar zou geen slecht idee zijn. Met de Thomas stofzuiger Aqua+ kun je stofzuigen en dweilen in een beweging. Ik mocht de Thomas Aqua+ stofzuiger uitproberen en vertel je er graag meer over!

De Thomas stofzuiger Aqua+ pet & family is een stof- en waszuiger in één, zonder gebruik van stofzak. Speciaal voor gezinnen en huisdiereigenaren. Zelf heb ik 4 katten in huis, dus er zijn haren genoeg, evenals het kattengrit wat je overal door het huis tegen komt. En dan heb ik het nog niet eens over mijn eigen haren gehad die overal rond dwarrelen.

Dankzij het vochtzuigsysteem van de stofzuiger verwijdert het met gemak dierenharen en vlekken van tapijt/stoffering. Ook vloeistoffen worden met gemak opgezogen.

Door het speciale aqua-filtersysteem worden dierenharen, fijnstof, pollen, mijten en ander vuil in het water opgenomen en afgevoerd met het afvalwater, zonder stofontwikkeling bij het legen van de box. Hierdoor kunnen opgezogen stofdeeltjes niet meer opnieuw in de lucht terecht komen. Het filter is wasbaar en de mondstukken zijn makkelijk te reinigen.

stofzuigen en dweilen

Het filter en de opname in het water van de fijnste stofdeeltjes en pollen zorgen voor een allergievriendelijk huis. Iets waar Wessel erg blij mee is, want die is onder andere allergisch voor huisstof en pollen. Hij heeft na het regelmatig gebruik van de Thomas stofzuiger aanzienlijk minder last van irritatie van de neus en ogen.

De eerste keer toen we de Thomas Aqua+ stofzuiger uitprobeerden waren we verbaasd over de hoeveelheid stof, haren en rotzooi die er was opgezogen. Veel meer dan met onze normale stofzuiger. Het leek alsof we weken ons huishouden niet hadden gedaan, terwijl we de dag ervoor nog hadden gestofzuigd met onze normale stofzuiger.

In het begin was het even uitvogelen hoe de stofzuiger nou precies werkt en wat waar moest komen, maar er zit een handig boekje bij die duidelijk uitlegt hoe alles werkt. Je hebt geen stofzakken nodig en er zitten diverse opzet stukken bij. De stofzuiger is geen lichtgewicht (8,2 kg) die je even op je arm neemt, maar door het easy drive zwenkwieltje rijdt hij soepel achter je aan zonder dat het je enige kracht/moeite kost. Dankzij de actieradius van 11 meter (snoerlengte van 8 meter) heb je een groot bereik, zonder dat je elke keer de stekker van stopcontact moet verwisselen.

Hij werkt overigens ook perfect op je bank om vlekken te verwijderen of om hem eens grondig te reinigen. Mijn moeder heeft een beige/crème kleurige bank die wat smoezelig geworden was. Na het gebruik van de Thomas aqua+ stofzuiger ziet de bank er weer fris en als nieuw uit.

Kortom: ik ben erg tevreden over de Thomas aqua+ stofzuiger! Ik heb het idee dat alles nog beter schoon wordt dan voorheen met de normale stofzuiger. Ook merkt Wessel aanzienlijk verschil in irritatie van de ogen/neus, hij heeft veel minder last van zijn huisstof allergie.

De Thomas stofzuiger Aqua+ pet & family kost €279,-.

Welke stofzuiger heb jij?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

25 gedachten over “Stofzuigen & dweilen in één met de Thomas stofzuiger Aqua+

  1. Thomas heeft echt zo’n fijne stofzuigers! Ik heb er zelf ook 1, maar dan eentje zonder snoer. Werkt voor mij echt perfect om alle dierenhaar te verwijderen.

  2. Thomas heeft echt zo’n fijne stofzuigers! Ik heb er zelf ook 1, maar dan eentje zonder snoer. Werkt voor mij echt perfect om alle dierenhaar te verwijderen.

  3. Wij hebben geen huisdieren, dus dat scheelt al een hoop voor wat betreft haren. Ik had nog nooit van dat merk stofzuiger verhoord. Toch eens keer gaan kijken.

  4. Wij hebben geen huisdieren, dus dat scheelt al een hoop voor wat betreft haren. Ik had nog nooit van dat merk stofzuiger verhoord. Toch eens keer gaan kijken.

  5. Onze stofzuiger heeft de verbouwing overleefd, maar begint nu kuren te krijgen. Hij zuigt nog amper… dus we moeten over een tijdje écht een nieuwe stofzuiger aanschaffen. Ga deze zeker in gedachten houden. Fijn ook zo’n lang snoer!

  6. Ohhh wat een geweldig ding! Deze heb ik echt nodig! Ons zoontje van 8 maand kruipt de hele kamer door en daardoor (aan zijn kleren) zie ik pas goed hoe vies onze vloer is! Dat gaat zo snel, terwijl ik bijna iedere dag stofzuig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *