Therme – Ayurveda body butter

ayurveda
Een van de oudste medische systemen aller tijden is Ayurveda (levenskennis). Het is een eeuwenoude Indiase geneeskunde, waarbij de nadruk ligt op het in balans brengen van lichaam en geest door middel van voeding, meditatie en ontspannende lichaamsbehandelingen.

De body butter bevat kruidige en lichtzoete aroma’s van sinaasappel, patchouli en sandelhout. Hij is zacht en romig van structuur, precies zoals een goede body butter hoort te zijn.

Na gebruik voelt de huid heerlijk zacht en gevoed aan. De body butter laat geen vervelend vettig laagje achter op de huid. Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het dat wel.

Door de naam Ayurveda moest ik meteen aan de gelijknamige geurlijn van The Rituals denken. Echter is de geur niet hetzelfde als The Ritual of Ayurveda van Rituals.

Het is een wat kruidige, lichtzoete geur met hints van patchouli, sandelhout en sinaasappel. Wat mij betreft: vrijwel alle parfums waar patchouli in zit vind ik lekker, dus met deze body butter zit het ook wel goed.

Smeer jij jezelf regelmatig in met een body butter?

9 gedachten over “Therme – Ayurveda body butter

  1. In de winter gebruik ik niet snel een bodycrème maar in de zomer wel.
    Voornamelijk dan voor mijn armen en benen.
    En zeker elke ochtend smeer ik dan mijn armen heel goed in omdat deze door de zon best droog kunnen worden.

  2. Je kunt beter vragen wat ik niet gebruik, ha ha ha. Ik ben dol op alles voor onder de douche en voor mijn houdverzorging na het douchen. Van een creamy body butter tot een vochtinbrengende huidolie en van een frisse bodylotion tot een geparfumeerde body mousse.

  3. Ik gebruik eigenlijk nooit een bodybutter, omdat ik een lotion fijner in gebruik vind. Maar ik zal een gaan kijken bij de drogist of ik deze geur lekker vind. Ik ben wel toe aan wat anders.

  4. Bodybutter vind ik wel erg lekker, vooral om me er na het douchen mee in te smeren. Mijn favoriet komt gewoon van het Kruidvat, maar deze ga ik ook eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *