Tijd voor een nieuwe mobiele telefoon

mobiele telefoon
Het wordt tijd voor een nieuwe mobiele telefoon. Eigenlijk is het al lang tijd voor een nieuw toestel, want mijn huidige toestel heb ik al ruim 2 jaar (en dat is heel wat voor mij) en hij is inmiddels zo vaak gevallen en gestuiterd dat hij helaas niet meer naar behoren functioneert. Wonder boven wonder is het scherm overigens nog steeds vrij van barsten.

Gemiddeld laat ik mijn mobiele telefoon minstens 1 keer per dag op de grond kletteren. Niet bewust, maar ik ben nou eenmaal gewoon wat lomp ermee denk ik (niet alleen met mijn mobieltje trouwens). Dan steek ik hem per ongeluk naast mijn broekzak in plaats van erin, hij stuitert van de bank af of dan valt hij weer eens van de tafel omdat hij tussen een stapel papierwerk ligt wat ik dan aan de kant schuif. En eerlijk, daar gaat zo’n mobiele telefoon niet veel beter van functioneren kan ik je vertellen.

Inmiddels lopen de frustraties op, want hij loopt regelmatig vast, is ook niet meer de snelste en sluit soms uit zichzelf apps af. Geduld is het toverwoord bij mijn huidige toestel. In het verleden heb ik meerdere toestellen van Samsung gehad, een aantal van iPhone en een Huawei. Momenteel heb ik een iPhone 7, maar ik twijfel of ik niet toch terug wil naar een toestel van Samsung. Dit omdat Samsung in een hoop opzichten toch een stuk makkelijker is in gebruik, iPhone ook niet heel goedkoop is en ik een Windows laptop heb, dus koppelen met de telefoon is nog wel eens gedoe.

mobiele telefoon

Samsung Galaxy S22

Samsung heeft onlangs een nieuwe toevoeging gelanceerd op hun populaire S-serie: namelijk de Samsung Galaxy S22. Het toestel heeft een efficiënt en innovatief display, een razendsnelle nieuwe processor en dankzij eindeloze cameramogelijkheden maak je de scherpste en meest gedetailleerde foto’s. Ik zit er dus aan te denken om een Samsung S22 kopen bij Tele2.

Waarom dan juist dit toestel?  Omdat ik een toestel wil met een goede camera die mooie gedetailleerde foto’s kan maken, want ik gebruik mijn mobiele telefoon heel veel voor het maken van foto’s voor onder andere mijn blog, Instagram en mijn eigen bedrijf (leefstijlcoach – recepten, etc.). Daarnaast heeft deze mobiele telefoon 8 GB aan werkgeheugen, waardoor je supersnel kunt schakelen tussen al je apps. En minimaal 128 GB opslagcapaciteit (ook leverbaar in 256 GB), iets wat ik wel nodig heb want ik maak ontzettend veel foto’s en video’s (op mijn huidige toestel staan er ruim 12.000). Ook maakt dit toestel gebruik van het nieuwe 5G netwerk, iets wat mijn huidige toestel niet eens kan.

Oh en niet geheel onbelangrijk, had ik al gezegd dat de Samsung S22 onder andere verkrijgbaar is in het roze? (& ook in het zwart, wit en groen).

Samsung Galaxy S22

Sim Only of abonnement

Daarnaast nog de vraag of ik het toestel los koop in combinatie met een Sim Only of een abonnement met toestelkosten inbegrepen. Momenteel zit ik nog vast aan mijn huidige Sim Only abonnement (nog bijna een jaar), dus ik neig naar het kopen van het toestel los (gratis nummerbehoud zit tegenwoordig overal erbij, dus dat is fijn). Al is het ook wel fijn dat je niet in een keer een groot bedrag hoeft neer te leggen voor een toestel, maar daarmee gaan de maandelijkse kosten wel omhoog natuurlijk. Kortom: genoeg punten om tegen elkaar af te wegen.

Accessoires

Wellicht een goed idee voor mezelf om er dan meteen een goed en stevig telefoonhoesje bij te nemen en een speciale cover voor over het beeldscherm van je mobiele telefoon (screenprotector). Als je telefoon dan valt op het beeldscherm, dan vangt de screenprotector de klap op. In het slechtste geval moet je een nieuwe screenprotector aanschaffen, maar dat is nog altijd goedkoper dan een nieuw toestel.

Welk toestel heb jij?

8 gedachten over “Tijd voor een nieuwe mobiele telefoon

  1. Ik heb een iPhone en daar ga ik nooit meer van wisselen haha. Heb nu de iPhone X, maar zou wel een nieuwe willen

  2. Ik heb een Samsung, heb een hekel aan iPhones. Maar op mijn nieuwste toestel heb ik problemen met internet. Ik dacht dat het aan de provider lag maar het blijkt aan het toestel te liggen!

  3. Die roze Samsung is zooo cute! Ik zou eerder een Samsung kopen dan een iPhone, maar wij zijn hier erg tevreden met onze One Plus Android telefoons ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *