Mijn Netflix aanraders

Mijn Netflix aanraders
De laatste keer dat ik Netflix kijktips met jullie heb gedeeld, dateert van 1 december 2022. De hoogste tijd dus voor mijn Netflix aanraders en met 4 streamingdiensten in huis is er altijd wel wat te kijken. Het herfstachtige onstuimige weer is er overigens ook de perfecte gelegenheid voor om mijn nieuwste aanraders met jullie te delen.

Wij kijken hier thuis bijna nooit naar de reguliere tv, we hebben wel een KPN kastje, maar we kijken dan alleen naar het Songfestival, Dodenherdenking, All you need is love kerstspecial en het aftellen met Oud & Nieuw. Dit zijn de enige keren dat het KPN kastje aangaat. Wat we dan wel kijken? Netflix, HBO max, Disney+ en Prime video. Oh en YouTube staat nog geregeld aan of de PlayStation.

Momenteel zijn we zelf bezig met een Marvel marathon op Disney+ in chronologische tijdlijnvolgorde. We zijn inmiddels over de helft gok ik.

Heart of Stone
Rachel Stone is een inlichtingenagent, de enige vrouw die tussen haar machtige wereldwijde vredesorganisatie en het verlies van haar meest waardevolle – en gevaarlijke – bezit staat. De film krijgt halverwege een onverwachte wending waardoor je op het puntje van je stoel zit. Onder andere met Gal Gadot en Jamie Dornan.

The Out-Laws
Een leuke film over een bankdirecteur die op het punt staat om te trouwen. Wanneer zijn bank tijdens de week van zijn huwelijk wordt overvallen door de Ghost Bandits, gelooft hij heilig dat zijn schoonouders de beruchte bandieten zijn. Onder andere met Pierce Brosnan en Nina Dobrev.

The Adam Project
De tienerjongen Adam Reed rouwt om de onverwachte dood van zijn vader, inmiddels een jaar geleden. Op een dag gaat hij naar diens garage waar hij op een oudere versie van zichzelf stuit die daar terecht is gekomen door een noodlanding. De oudere gevechtspiloot Adam komt van een toekomst waarin de mens heeft leren tijdreizen. Samen met zijn twaalfjarige ik gaat hij op een missie om de toekomst te redden. Met Ryan Reynolds, do I need to say more?

De Croods 2: Een nieuw begin
Als je deel 1 hebt gezien dan wil je deel 2 ook zien! Wij hebben ons in ieder geval goed vermaakt met deze animatiefilm. Met onder andere de stemmen van Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone & Peter Dinklage.

In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek (Morgen) stuit een familie op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont en loopt alles uit de hand.

Extraction 2
Commando Tyler Rake (Chris Hemsworth) begint aan een gevaarlijke missie om de gevangen familie van een meedogenloze gangster te redden.

Murder Mystery 2
Nick (Adam Sandler) en Audrey (Jennifer Aniston) Spitz zijn hun eigen detectivebureau begonnen en halen een zaak binnen die hun carrière kan maken wanneer hun schatrijke vriend wordt ontvoerd tijdens zijn huwelijk. Bij voorkeur kijk je ook eerst even deel 1.

Where the Crawdads Sing
Is een romantische thriller: Kya wordt als kind in de steek gelaten door haar familie en moet zichzelf zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp, gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt de ogenschijnlijk zachtaardige Kya meteen door de politie en buurtbewoners aangewezen als hoofdverdachte.

Equalizer 1 & 2
Momenteel erg populair op Netflix, omdat Equalizer 3 nu in de bioscoop draait. Wij hadden deze films nog nooit gezien, maar vonden ze erg spannend/goed. We willen deel 3 dan ook binnenkort in de bioscoop gaan kijken.

Het gaat over voormalig commando Robert McCall die zogenoemde ‘black operations’ uitvoerde voor de overheid. Hij heeft zijn eigen dood in scène gezet om een teruggetrokken bestaan de kunnen leiden in Boston. Dit rustige bestaan komt echter snel tot een einde..

The School for Good and Evil
Beste vrienden Sophie en Agatha bevinden zich aan weerszijden van een epische strijd wanneer ze worden meegesleurd in een betoverde school waar aspirant-helden en schurken worden getraind om de balans tussen goed en kwaad te beschermen. De band tussen de beste vriendinnen wordt hiermee op de proef gesteld.

A Quiet Place part 2
Evelyn Abbot, die door verdriet is overmand na de dodelijke gebeurtenissen rondom hun huis, is nu alleen met haar tieners en kwetsbare pasgeboren zoon. Ze hebben nergens om te schuilen nadat hun boerderij is afgebrand tijdens de vorige aanval van aliens. – Uiteraard eerst even deel 1 kijken!

Wat zijn jouw Netflix aanraders van dit moment?

10 gedachten over “Mijn Netflix aanraders

  1. Ik kijk heel wat series maar laatst was ik erg verrast van de film Znachor. Het is een Poolse film en ik dacht, ach, ik geef het even een kans. Echt heel mooie film!

    1. Ik heb hem even opgezocht en hij lijkt mij erg interessant, ik heb hem toegevoegd aan mijn kijklijst en ga hem binnenkort eens kijken. Bedankt voor de tip! 😀

  2. wij deelden Netflix altijd, maar dat kan tegenwoordig dus niet meer helaas. wij keken niet zoveel series op Netflix. voornamelijk films
    wat wij zeker nog willen zien in Stranger Things, tegen die tijd misschien toch maar een abonnement afsluiten

  3. Ohhh, mijn man en ik zijn ook zo gek op Marvel. Venom is van Sony en niet van Marvel, maar wel gebaseerd op Marvel Comics en tot nu toe mijn lievelings. Ben op Netflix net begonnen aan The Lost City met Sandra Bullock, volgens mij is ‘ie leuk!

  4. Toevallig hebben wij Netflix net beëindigd omdat er geen nieuwe films en series meer leken te komen. Maar nu ik The School for Good and Evil zie, denk ik dat het toch tijd wordt om weer te verlengen. Leuk overzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *