Toffe items van Overhemden.com voor hem

overhemden
Wessel en ik zijn al bijna 10 jaar samen én aanstaande woensdag 2 jaar getrouwd! Een leuk en origineel cadeau voor elkaar vinden wordt dan ook een steeds grotere uitdaging. We gaan liever gezellig iets met z’n tweeën doen, dan dat we elkaar overladen met cadeaus. Echter vond ik op de site van Overhemden.com wel erg leuke items om cadeau te doen!

Op Overhemden.com kun je voor veel meer leuke items terecht dan alleen een heren overhemd. Zo vind je er naast overhemden ook t-shirts, broeken, ondergoed, accessoires en zelfs voor dames is er volop keus in overhemden.

Ik geef Wessel liever iets cadeau waar hij ook daadwerkelijk wat aan heeft, zoals nieuw ondergoed of een fijn basic t-shirt van Alan Red , deze zijn extra lang en daardoor ideaal voor onder je overhemd. Parfum hebben we allebei al genoeg en als je samen een gezamenlijke rekening hebt is elkaar een cadeau geven ook niet meer zo spannend.

Ik vond dat Wessel wel wat nieuw ondergoed kon gebruiken en koos boxershorts van Björn Borg in diverse kleuren voor hem. Wessel is er erg blij mee, want de boxershorts hebben een goede pasvorm en voelen zacht aan.

Op Overhemden.com heb je ontzettend veel keus in ondergoed van diverse merken in verschillende kleuren en soorten.

Inmiddels is Wessel voorzien van nieuw ondergoed, nu moet ik alleen voor mezelf nog nieuwe lingerie scoren.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

17 gedachten over “Toffe items van Overhemden.com voor hem

  1. ga voor mijn overhemden eigenlijk altijd naar desigual. Anders dan anders overhemden. Gelukkig hebben we op mijn werk geen dresscode, dus kan daar wat kleding betreft aan wat ik wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *