15 dingen waar je geen sorry voor hoeft te zeggen!


Het woordje sorry gebruik ik veel vaker dan eigenlijk nodig is. Voor de meest onbenullige dingen die gebeuren gebruik ik het S woord. Terwijl dat vaak helemaal niet nodig is. Hieronder 15 dingen waar je geen sorry voor hoeft te zeggen!

Dingen waar je geen sorry voor hoeft te zeggen

01. De waarheid vertellen
02. Nee zeggen
03. Tijd voor jezelf nemen
04. Je grenzen bewaken
05. Je dromen volgen
06. Van iemand houden
07. Voor jezelf kiezen

sorry
Lees ook: 30 dingen om te doen als het regent.

08. Je imperfecties
09. Andermans geluk
10. Je prioriteiten
11. Hulp vragen
12. Energievreters loslaten (dit kan ook familie of vriendinnen zijn)
13. Fouten van anderen
14. Keuzes die je maakt
15. Als je ergens geen zin in hebt

Flapt het woordje er bij jou ook vaak uit?

6 gedachten over “15 dingen waar je geen sorry voor hoeft te zeggen!

  1. Vroeger zei ik het woordje ‘sorry’ zo vaak, dat mijn moeder er een geldpotje voor had gemaakt. Elke keer dat ik ‘sorry’ zei zonder goede reden, moest ik er 10 cent in stoppen. Tegenwoordig zeg ik het een heel stuk minder. Alleen als ik iemand niet goed heb verstaan, zeg ik ‘sorry?’, omdat ik heel lang ‘wat?’ zei.

  2. Vroeger zei ik het woordje ‘sorry’ zo vaak, dat mijn moeder er een geldpotje voor had gemaakt. Elke keer dat ik ‘sorry’ zei zonder goede reden, moest ik er 10 cent in stoppen. Tegenwoordig zeg ik het een heel stuk minder. Alleen als ik iemand niet goed heb verstaan, zeg ik ‘sorry?’, omdat ik heel lang ‘wat?’ zei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *