Zwitsal deodorant – original

Zwitsal deodorant
Iedereen herkent ongetwijfeld de typische geur van Zwitsal en de gele verpakkingen met het oranje babygezichtje erop. Na de eau de Zwitsal brengen ze nu maar liefst twee deodorants uit in deze heerlijk typische geur!

Zwitsal brengt twee verschillende varianten deodorants uit: original en poederzacht. Ik heb voor de original variant gekozen.
Ik mag dan wel 27 zijn en op mezelf wonen, ik gebruik de producten van Zwitsal nog steeds met veel plezier!

Zwitsal original

De verpakking is Zwitsal geel met wit en oranje. De deodorant belooft 24 uur frisheid en is niet geschikt voor baby’s & kleine kinderen. De deodorant is een 100 ml variant, maar gaat even lang mee als een 200 ml variant (compressed formule).

De deodorant ruikt echt naar de typische Zwitsal geur! De poederzacht variant zou een combinatie zijn van de typische Zwitsal geur en bloemen.

Zwitsal deodorant original

De 24 uur beloofde frisheid vind ik lastig, want ik ga elke avond douchen, waardoor je een deodorant nooit de volledige 24 uur gebruikt. Na intensief sporten heeft de deodorant wel een touch up nodig (en jij zelf waarschijnlijk een douchebeurt), maar een werkdag of een dag in het huishouden overleeft ‘ie wel.

Zwitsal review

De deodorant voelt heel zacht (bijna poederig) aan voor de oksels. Hij is niet zo intens koud zoals de meeste andere deodorant spray flacons. Ik vind dit persoonlijk erg prettig, want ik heb best gevoelige oksels (door de fibromyalgie regelmatig uitslag en irritatie bij mijn oksels).

Tot nu toe heb ik ook nog geen last gehad van witte strepen op mijn kleding door de deodorant.

Zwitsal deodorant review

Ingrediënten: Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, C12-15 Alkyl Benzoate, Triethyl Citrate, Ethylhexylglycerin, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Parfum, Glycerin, Niacinamide, BHT, Octyldodecanol, Tocopherol.

De deodorants kosten €3,89 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Etos, Albert Heijn & Bol.com.

Zou jij deze deodorant kopen?

17 gedachten over “Zwitsal deodorant – original

  1. oh dit moet ik hebben haha!! heb ook het zwitsal luchtje, en nee schaam mij er ook niet voor haha, het ruikt gewoon lekker en spray het meestal op mijn beddengoed

  2. oh dit moet ik hebben haha!! heb ook het zwitsal luchtje, en nee schaam mij er ook niet voor haha, het ruikt gewoon lekker en spray het meestal op mijn beddengoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *