Eerste indruk BH Cosmetics

bh cosmetics solar flare
Een tijd terug had de DM in Kranenburg haar make-up schappen uitgebreid met onder andere het Amerikaanse merk BH Cosmetics. Dolenthousiast werd ik van alle prachtige en goed gepigmenteerde kleuren. Er moest hoe dan ook het een en ander mee naar huis. Uiteindelijk ging ik voor een liquid foundation & twee kleurrijke oogschaduw paletten. 

BH Cosmetics is een Amerikaans merk. De missie van BH Cosmetics is om jouw eigen individualiteit naar voren te brengen met de extrinsieke en prachtige kleuren in hun make-up assortiment. BH Cosmetics staat voor make-up in super hooggepigmenteerde & kleurrijke tinten.’

BH liquid foundation

De foundation bevat hyaluronzuur en is een kampioen in hydratatie. Daarnaast zorgt de foundation voor een gemiddelde tot hoge dekking en is dierproefvrij.

Qua foundation heb ik nog steeds mijn ‘holy grail’ niet gevonden, dat maakte dat ik deze foundation van BH Cosmetics graag wilde uitproberen.

Ik kocht de foundation van 30 ml bij de DM (Duitsland) voor €9,95.

Solar flare

Solar flare is een baked oogschaduw palette en bevat 18 kleuren. Ze kunnen zowel droog als nat aangebracht worden, persoonlijk denk ik dat ze droog al ontzettend goed gepigmenteerd zijn, omdat ze gebakken zijn. Het zijn allemaal oogschaduwkleuren met een shimmer finish.

Aan de binnenkant van het deksel zit een spiegel.

Ik ben dol op felle en hooggepigmenteerde kleuren oogschaduw. Zelf ben ik vooral erg benieuwd naar de kleuren: Sunray, Wavelength, Fireball, Antigravity, Energy, Galactic, Gamma ray & Ozone.

Ik kocht het oogschaduw palette Solar flare bij de DM (Duitsland) voor €19,95.

Zodiac

Zodiac is een oogschaduw & highlighter palette. Op de voorkant zie je alle 12 de sterrenbeelden. Het palette bevat in totaal 25 kleuren, waarvan één highlighter. 12 kleuren zijn shimmer en 12 kleuren zijn matte.

Aan de binnenkant van het deksel zit een spiegel.

bh cosmetics zodiac

Met name de shimmer kleuren spreken mij erg aan, de kleuren waar ik vooral benieuwd naar ben zijn; Scorpio, Libra, Leo, Cancer, Aries, Aquarius.

De matte kleuren hebben of geen naam of dragen dezelfde naam als de shimmer kleuren. Ook de highlighter in het midden heeft geen naam, deze kan zowel gebruikt worden op het gezicht als op de ogen.

Ik kocht het oogschaduw palette Zodiac bij de DM (Duitsland) voor €24,95.

BH Cosmetics

Alles is vegan & dierproefvrij.

Ik ben erg benieuwd naar de pigmentatie van de oogschaduw paletten en kan niet wachten om te gaan swatchen. Binnenkort zul je hier dan ook zeker de reviews van langs zien komen. Daarnaast ben ik ook erg benieuwd naar de dekking van de liquid foundation.

Was jij al bekend met het merk BH Cosmetics?

17 gedachten over “Eerste indruk BH Cosmetics

  1. Goede reminder om even nieuwe makeup te kopen. Normaal doe ik alleen eyeliner en mascara, maar dat kan soms wel wat meer!

    1. Ja inderdaad, ben heel benieuwd wat voor een effect het hyaluronzuur in de foundation heeft! Ik gok dat de pigmentatie van de shimmer oogschaduw erg goed is, maar ga ze morgen uittesten en er ooglooks mee maken & dan volgen de reviews snel!

    1. Mocht je graag willen experimenteren met goed gepigmenteerde oogschaduw voor een wat kleiner prijsje, dan is Revolution (onder andere te koop bij de Kruidvat) aan te raden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *