20x producten die ik alleen bij de Action koop

Action
‘Even’ naar de Action voelt altijd als een uitje an sich, je weet namelijk van tevoren nooit wat je er tegenkomt en.. waar je nu weer mee thuis komt! πŸ˜‰ Inmiddels zijn er een aantal producten die ik altijd alleen maar bij de Action koop. Ik ben benieuwd of er iets tussen zit wat jij ook altijd bij de Action shopt.

Schriften en notitieboekjes scoor ik vrijwel altijd bij de Action. Ze zijn lekker goedkoop en ze hebben een ruim aanbod.

Pennen, whiteboard stiften, fineliners,highlighters en tipex scoor ik ook altijd hier.

Er lagen er niet zoveel meer zoals je op de foto ziet, maar ik koop altijd de aluminium ovenschalen. Ideaal voor het maken van kipsalon of om producten in te bewaren (lasagne) en zo weer makkelijk op te warmen in de oven.

Action

Geurkaarsen koop ik ook altijd hier. Dit aanbod varieert vrij vaak en ze hebben er vaak echt leuke en lekkere tussen staan.

De diepvries zakjes van Dumil koop ik ook altijd bij de Action. Ik gebruik ze als boterhamzakjes, om producten in te vriezen en ze passen perfect in de kleine prullenbakjes op de badkamer en het toilet.

Bakpapier koop ik hier ook, maar dan niet die op rol maar degene met vellen (30 st.), want die passen perfect op de bakplaat van de oven.

Bio vuilzakjes voor het weggooien van GFT (hebben we niet zo heel veel, maar soms wel handig om te hebben).

Navulling voor de vochtvanger hier in huis, deze navulling is lekker voordelig.

Gereedschap zoals schroeven, tiewraps, spijkers, kwasten, tape, haakjes en schroevendraaiers scoren we gewoon bij de Action.

Schuursponsjes. Lekker goedkoop en ik gebruik ze o.a. ook voor het schoonmaken van de badkamer en het toilet.

Poetsdoeken (microvezeldoeken).

Dreft afwasmiddel. Vaak hebben ze bij de Action aparte limited edition geuren staan die dan erg lekker ruiken en dan neem ik die daar mee.

De allesreiniger spray van Fabulosa.

Wc eend voor een lekker fris geurtje in de toiletpot.

Lenor geurparels XL verpakkingen.

Robijn wasverzachter. Ik gebruik meestal de roze, dus het is fijn dat ik die gewoon voor een fijn prijsje kan scoren.

Kattensnoepjes neem ik hier wel eens mee voor de katten.

Haarmaskers koop ik vrijwel altijd bij de Action.

En dat geldt ook voor shampoo.

& als laatste: de navulling scheermesblokjes van Wilkinson.

Welke producten koop jij echt altijd bij de Action?

12 gedachten over “20x producten die ik alleen bij de Action koop

  1. Er is echt zoveel te koop daar. Wat ik eigenlijk altijd koop daar zijn hobbyspullen. Sinds ik ziek ben is het eigenlijk diamond paintings. Alhoewel ik die soms ook koop in de Wibra.

    1. Meestal laat ik dierenspullen meenemen door mijn partner (werkt als bedrijfsleider in dierenwinkel dus krijgt korting) of via Zooplus.

  2. Wat grappig, vooral praktische dingen. Ik vergeet vaak dat ze die ook hebben en dan heb ik die al in de supermarkt gekocht πŸ˜€ Wat ik altijd bij de Action koop, zijn schoonmaakdoekjes en wat andere schoonmaakdingen.

  3. Ik koop er decoratie, opbergmogelijkheden, huishoudartikelen, wat voor de hond en als laatste tuinmest. Eigenlijk is beter kun je me beter de vraag stellen, wat koop je er niet πŸ˜‰

  4. Wij kopen er standaard schoonmaakmiddelen, sponsjes, tandpasta en soms shampoo. En natuurlijk mijn hobby spullen! Fijne winkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *