30 x doen voor je 30e!

30
Ik stelde een lijstje samen met 30 dingen die je een keer gedaan moet hebben in je leven voor je 30e levensjaar! Zelf heb ik ook nog niet alles van onderstaand lijstje afgewerkt, maar ik heb nog 5 jaar om hem te voltooien.

1. Op reis met vriendinnen
2. Een nieuwe taal leren
3. Je rijbewijs halen
4. Disneyland Parijs
5. Yoga
6. Internationale vrienden maken
7. Een dag zonder telefoon en/of laptop
8. Nieuwe recepten uitproberen
9. Vrijwilligerswerk
10. Barbecueën op het strand

30 x doen voor je 30e

11. Snorkelen
12. Ga voor je droombaan!
13. Een nacht doorhalen
14. Meedoen aan een wedstrijd
15. Instrument bespelen
16. Koken voor vrienden en/of familie
17. Een boek schrijven
18. Skinny dippen
19. Je haar verven
20. Naar een festival gaan

doen voor je 30e levensjaar
Lees ook: 5 x must see movies.

21. Iets nieuws proberen
22. Super deluxe uit eten gaan
23. Sex on the beach
24. Vallende sterren kijken
25. Pyjamadag houden
26. Een dier adopteren uit het asiel
27. Tattoo laten zetten
28. ‘Ouderwets’ kamperen
29. Je eigen btw aangifte doen
30. Piercing nemen

Wat wil jij absoluut een keer doen voor je 30e?

12 gedachten over “30 x doen voor je 30e!

  1. Gaan voor mijn droombaan (maar eerst afstuderen dit schooljaar). Ook wil ik nog eens kamperen en naar Disneyland. Ik heb nog iets van 8,5 jaar tot mijn 30e, dus ik ga er ook vanuit dat deze dingen mij wel gaan lukken, haha.

  2. Wat super leuk zeg, ik heb afgelopen week ook zo’n lijstje gemaakt en deze staat ingepland voor het einde van deze maand. Dan heb ik namelijk nog 3 maanden tot ik alweer 30 word! Ben bang dat ik veel puntjes op moet schuiven naar de andere kant van de 30-lijn haha!

  3. Leuke lijst! Ik zie inderdaad ook nog veel dingen die ik zelf nog niet gedaan heb, maar ik heb nog 5 jaar en de meeste dingen zou ik inderdaad eens willen doen.

  4. Wat een leuke lijst heb je samengesteld.
    Ik kan helaas niet meer meedoen, ben de 30 al even voorbij
    Zou wel heel graag nog een andere taal willen leren en een nieuwe sport zoals Kitesurfen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *