5 x must see movies

must see movies
Zo’n beetje het hele aanbod op Netflix al gezien? Dan heb ik hier 5 films voor je die je echt een keer gezien moet hebben! Trek je huispak en sloffen maar vast aan of organiseer een filmavond met vriendinnen. Hier 5 must see movies..

The spy who dumped me

De twee beste vriendinnen Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) raken door Audreys’s ex per ongeluk verstrikt in een internationaal complot als hij een spion blijkt te zijn. Ze moeten dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte, maar ook zeer charmante Britse agent.

Ik vond deze film echt ontzettend leuk, hij zit vol humor en Mila & Kate vormen een geweldig duo. Deze draait momenteel nog in de bioscoop.
♥♥♥♥♥

The Hitman’s Bodyguard

’s Werelds beste huurmoordenaar besluit het roer om te gooien en te getuigen tegen zijn voormalige werkgever, die een corrupte, moordzuchtige ex-president van Wit-Rusland blijkt te zijn met een enorm arsenaal aan huurlingen tot zijn beschikking. ’s Werelds beste bodyguard (Ryan Reynolds) moet ervoor zorgen dat de beruchte huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) ongedeerd van Londen naar Den Haag komt binnen 24 uur.

Actiefilm met de nodige dosis humor.
♥♥♥♥


Lees ook: Netflix aanraders & kijktips!

The Greatest Showman

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum (Hugh Jackman). Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

Dit is echt mijn all-time favorite movie! Je moet ervan houden, want het is een musicalfilm. Ik vind de liedjes geweldig en de boodschap achter de film is gewoon top! Volume hard en lekker meezingen.
♥♥♥♥♥

Jumanji: Welcome to the Jungle

Vier tieners worden op magische wijze een video game ingezogen: Jumanji. Hierbij transformeren ze in karakters uit het spel met ieder zijn eigen vaardigheden. Ze banen zich een weg door een jungle vol met neushoorns, zwarte mamba’s en eindeloos veel valstrikken, raadsels en puzzels. Om terug te keren naar de echte wereld zullen ze het spel moeten verslaan, anders blijven ze voor altijd in het spel vast zitten.

Ook dit vond ik een hilarische film, met onder andere Jack Black, Kevin Hart en Dwayne Johnson.
♥♥♥♥

Jurassic World: Fallen Kingdom

Owen en Claire keren enkele jaren na de gebeurtenissen van ‘Jurassic World’ terug naar Isla Nublar. Een vulkaan dreigt uit te barsten op het eiland en vormt een gevaar voor de overgebleven dinosaurussen, waaronder Blue. Samen met de organisatie ‘Dinosaur Protection Group’ proberen ze de overgebleven dino’s te evacueren van het eiland, alleen dat neemt een iets andere wending.

Vervolg op Jurassic World. Zelf vind ik alle delen van Jurassic Park erg leuk om te kijken, ondanks dat de meesten gedateerd zijn. Deze film heeft wel een andere insteek dan de voorgaande delen, waardoor ik zelf achter bleef met gemengde gevoelens.
♥♥♥♥♥

Wat is jouw favoriete film die ik echt een keer gezien moet hebben?

13 gedachten over “5 x must see movies

  1. Ik kijk niet zo vaak films, houd het meestal bij series. Maar The Hitman’s Bodyguard en Jumanji spreken me wel aan. De eerste film van Jumanji heb ik als kind eens gezien (dat gaat over het bordspel), dus ik ben benieuwd hoe deze film dan is..

  2. The Hitman’s Bodyguard en Jumanji heb ik gezien. Echt heel leuke films! Ik vind Les Miserables en Beauty and the Beast echte aanraders (deze staan ook op Netflix).
    Gisteren ben ik met mijn vriend naar Johnny English strikes again geweest. De tranen van het lachen liepen over mijn wangen. Aanrader als je de andere Johnny Englishfilms en mister Bean in het algemeen leuk vindt.

  3. The greatest showman vond ik ook een heerlijke film, misschien niet de sterkste verhaallijn, maar zalige muziek en prachtige kostuums. Ik heb er zelfs een blog over geschreven, overigens de enige film waarover ik geschreven heb. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *