7 x lipstick voor de feestdagen

rode lipstick
Speciaal voor jullie 7 lipsticks die volgens mij ideaal zijn voor de feestdagen. Ik heb 7 lipsticks gekozen met verschillende tinten, finishes en prijsklasse, zodat er voor iedereen wel wat bij zit.

Bij de feestdagen denk ik qua lipstick toch al wel gauw aan een donkere of rode tint.

lipstick voor de feestdagen


V.l.n.r. Max Factor, L’Oréal Paris, MAC, Benecos, Essence, L’Oréal Paris & NARS (hieronder ook op die volgorde getoond).


Max Factor / #715 Ruby tuesday – Ruby tuesday is een mooie, felle rode kleur lipstick met een satin finish.


L’Oréal Paris gold obsession / Ruby gold – Ruby gold is een donkerrode sheer lipstick met gouden shimmer erin.


MAC retro matte / Ruby woo – Ruby woo is de enige matte lipstick in dit rijtje, maar is een prachtige rode kleur en heeft een perfecte stay.

Benecos / Just redJust red is een rode sheer lipstick die aanvoelt als een goed voedende lippenbalsem op de lippen. In de huls lijkt hij dieper rood dan dat hij op de lippen is.


Essence / #02 All you need is red – All you need is red is zoals rood hoort te zijn. De lipstick heeft een shiny finish.


L’Oréal Paris / #300 Velvet rose – Velvet rose is een berry/plum kleurige sheer lipstick.


NARS audacious lipstick / Liv – Liv is een gewaagde donkere plum kleurige lipstick, maar kan bij een zwart jurkje en een simpele ooglook prachtig staan!

Wat vind jij de mooiste kleur lipstick voor tijdens de feestdagen?

6 gedachten over “7 x lipstick voor de feestdagen

  1. Oh wat een mooie kleuren zijn dit toch.. die laatste wint voor mij echt <3 Die van Benecos vind ik ook prachtig qua teint en finish. Maar het allerleukste is nog wel je kat, haha!

  2. Oh wat een mooie kleuren zijn dit toch.. die laatste wint voor mij echt <3 Die van Benecos vind ik ook prachtig qua teint en finish. Maar het allerleukste is nog wel je kat, haha!

  3. Pingback: MAC Retro matte - All fired up - Jouvence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *