Netflix aanraders!


Nu het buiten koud is gebruik ik Netflix weer lekker veel & helemaal met het weekend voor de deur. Ik deel dan ook graag weer eens mijn Netflix aanraders met jullie! Ook ben ik benieuwd naar jullie Netflix aanraders.

Series

The Sinner – Seizoen 2
Seizoen 1 hiervan zat erg goed in elkaar en bij seizoen 2 is dat wederom zo. Wat zit deze serie goed in elkaar zeg. Elke keer als je denkt te weten hoe het zit, gaat het verhaal toch weer de andere kant op. Seizoen 1 en 2 staan los van elkaar, je ziet alleen dezelfde detective erin terug. In seizoen 2 gaat het om een jongen van 13 die zonder enige aanleiding zijn ouders vermoord.

The Haunting of Hill House
Dit is echt een van de beste series die ik tot nu toe heb gezien. Het is een bovennatuurlijke horror serie. Je volgt 5 kinderen uit één gezin die zijn opgegroeid in Hill House als ze volwassen zijn. Je krijgt elke keer flashbacks uit hun jeugd te zien. Het verhaal zit ontzettend goed in elkaar en in een paar dagen tijd heb ik deze serie gekeken.

Frontier
Hiervan staan inmiddels 3 seizoenen online en het is iets waarvan je moet houden. Frontier is een historische drama dat gaat over de handel in bont met in de hoofdrol Declan Harp (Jason Momoa). Mocht je het toch niks vinden, kun je het altijd nog kijken omdat Jason Momoa erin speelt.

Knightfall
Knightfall is, net als Frontier, een historische drama. In deze serie volg je de Tempeliers en hun zoektocht naar de Heilige Graal. Tijdens deze zoektocht stuiten ze op een hoop ‘hobbels in de weg’.

netflix

Films

The Avengers
In The Avengers komen alle superhelden van Marvel samen. Het is een actiefilm, maar bevat ook de nodige humor. Door Wessel ben ik helemaal fan van de films van Marvel, dus deze mag dan ook zeker niet ontbreken in het rijtje van mijn Marvel’s favorieten.

Beauty & the Beast
Een egoïstische prins is vervloekt om een monster te zijn de rest van zijn leven, tenzij hij leert wat liefde is. Met Emma Watson als Belle & Luke Evans als Gaston.

Mowgli
De film gaat over Mowgli, die wordt opgevoed door een wolvenroedel in de jungle van India. Hier krijgt hij les van Baloe de beer en de panther Bagheera om te overleven in de jungle. Echter wil de tijger Shere Khan afmaken waar hij jaren geleden aan begon.. Met de stemmen van Cate Blanchett (Kaa), Benedicht Cumberbatch (Shere Khan), Andy Serkis (Baloe) & Christian Bale (Bagheera). Erg mooie film met soms wat heftige/zielige scènes.

Storks
Deze komische animatie film hebben Wessel en ik onlangs gezien en we hebben er erg om kunnen lachen. Het gaat over ooievaars die baby’s afleveren, althans dat was vroeger zo, maar nu niet meer.. Nu leveren ze pakketjes voor een wereldwijde internetgigant. ‘Junior’ staat op het punt om te promoveren tot baas van het bedrijf, als hij per ongeluk de babymaakmachine activeert. Hij doet er alles aan om de baby te verbergen.

Nog meer Netflix aanraders? Ik schreef er al eens eerder wat over. Aanraders waar ik overigens nog steeds achter sta.

Wat zijn jouw Netflix aanraders?

5 gedachten over “Netflix aanraders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *