Behind Jouvence #34 | Mama geopereerd, uit eten & warm weer

behind jouvence
Een nieuwe Behind Jouvence van de afgelopen twee maanden! Ik heb veel gewandeld, we zijn lekker naar het water geweest want het was warm weer, mama werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis & 4 dagen later geopereerd. Eindelijk mocht de horeca weer open en scoorden we wat nieuwe interieur items.


We beginnen juni met een fijne boswandeling. Na de wandeling gaat het niet zo goed met mijn moeder en rijden we door naar mijn ouders huis en komen tegelijk aan met de spoedarts. Na wat korte onderzoeken wordt mijn moeder doorverwezen naar het ziekenhuis waar ze allerlei onderzoeken krijgt en moet blijven.


Lekker aan het wandelen bij ons in de omgeving.


En samen met mijn zusje wat terrasjes gepakt.


Mijn moeder werd zaterdags opgenomen, dinsdag geopereerd en mocht die woensdag naar huis. Ik bleef de eerste paar dagen overdag bij haar en samen gingen we lekker ontbijten.


Het was ineens heerlijk zomers, dus gingen Wessel en ik lekker naar het water. Daar spotte ik ook nog deze vlinder.


Kersen en aardbeien halen in de bongerd.

Papa kwam langs om onze nieuwe wandplank op te hangen.


Van het een op het andere moment had ik een ontstoken spier in mijn nek. Deed super veel pijn en was helemaal stijf. Van de huisarts kreeg ik diclofenac, maar omdat ik ook koorts/verhoging erbij had moest ik me voor de zekerheid laten testen op C. Uitslag was gelukkig negatief.

Kuifje maken bij Boemba.


Ik volgde een online event van Kruidvat, vergezeld met het bijbehorende perspakket. Binnenkort lees je hier meer over op mijn blog, want ik ben het momenteel aan het testen.


Lekker bij papa en mama in de tuin genieten van het weer & ’s middags wezen lunchen.


Het was weer tijd voor de prikpil.

Katjes aaien.


Eindelijk weer eens uit eten, dus mezelf in mijn nieuwe jurkje gehesen. Lekker gegeten bij ’t Zusje in Nijmegen.


Ik scoorde deze douche mousse van de Kruidvat. Zou een dupe zijn van Rituals – mehr. Binnenkort gauw uittesten dus.

Van Heks’nkaas kreeg ik een heerlijke borrel emmer met de nieuwe vegan Heks’nkaas erin. Hier komt binnenkort ook een blogpost van online.


Een nieuwe lading groente en fruit ingeslagen en nog wat pasta, meel en kwark.

Ook kon ik eindelijk de pink Boswandeling (raspberry & caramel) bemachtigen.


Griekse salade gemaakt met zoete aardappel, was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Ontbijttaartje gemaakt van volkoren havermout, kwark en rood fruit. Recept vind je op mijn Instagram in de highlight ‘eten’.

Lees hier alle andere Behind Jouvence.

8 gedachten over “Behind Jouvence #34 | Mama geopereerd, uit eten & warm weer

  1. Dat zal vast schrikken zijn geweest als je moeder plotsklaps wordt genomen. Maar je hebt ook veel leuke dingen gedaan zo te lezen.

  2. Gelukkig dat het weer goed gaat met je moeder, hoe plots iemand overvallen kan worden met iets. Ook zoals je nek, ik heb het wel eens dat het aanvoelt alsof ik daar een spier verrekt heb. Vaak wijt ik het aan de tocht in huis of in de auto…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *