Badkamer musthaves

badkamer
De badkamer is een plek waar je de dag begint en heerlijk ontspannen kunt afsluiten na een lange dag. Maar wat zijn nou de absolute musthaves voor in je badkamer? Wat zorgt ervoor dat je badkamer een fijne plek wordt die je ook nog eens zo optimaal mogelijk kunt benutten. Ik deel in deze blogpost vijf badkamer musthaves met je!

Badmeubel

Een fijn badmeubel met voldoende opbergruimte is wat mij betreft een echte must have voor in de badkamer. Badmeubels zijn er in allerlei verschillende maten, soorten en materiaal. Ga voor een groot badmeubel als je er de ruimte voor hebt met twee wasbakken. Zorg voor voldoende opbergruimte om al je verzorgingsproducten, navulling en eventueel washandjes & handdoeken in kwijt te kunnen. Diepe lades zijn fijn te organizen met mandjes en acryl organizers.

Regendouche

Wat mij betreft absoluut onmisbaar in de badkamer; een fijne grote regendouche! Heerlijk om ’s avonds na een lange dag lekker een tijdje onder te staan om bij te komen van de dag. Zelf vind ik het fijn om voor een regendouche in combinatie met een handdouche te kiezen. Daarnaast is een thermostaatkraan ook erg prettig in gebruik.

Toiletmeubel

Een toiletmeubel is ideaal voor als je weinig ruimte hebt bij het toilet. Zo kun je toch een aantal reserve toiletrollen in het kleine kastje kwijt, een plekje voor het vochtig toiletpapier of ruimte voor de dames hygiëne. Zo heb je dicht bij het toilet een plekje om deze spullen op te bergen en meteen ruimte om je handen te wassen.

Spiegel

Iets wat ook niet mag ontbreken op de badkamer; een spiegel. Kies voor een die groot genoeg is of kies voor een badkamerkastje met spiegel, zo creëer je ook nog eens op een slimme manier wat extra opbergruimte voor je parfum, tandpasta, deodorant, etc. Zorg er ook voor dat de spiegel op de juiste hoogte hangt, want het is een item wat je veel gebruikt, denk aan je haren doen, tanden poetsen en make-up aanbrengen. Daarnaast laat een spiegel de ruimte groter lijken dan hij daadwerkelijk is.

Verlichting

Goede verlichting op de badkamer is erg belangrijk, maar is iets wat erg vaak wordt onderschat. Niets is zo vervelend als wanneer je onder de douche staat en je maar half ziet wat je doet (en dus met half geschoren benen onder de douche uit komt). Kies voor een lamp die voldoende licht afgeeft en bij voorkeur een lamp/spotje boven de wastafel(s).

Wat is voor jou een absolute musthave op de badkamer?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

15 gedachten over “Badkamer musthaves

  1. Wij zijn op zoek naar de regendouche. Nou eigenlijk hebben we hem al maar de klusjesman moet nog aan de slag. Helaas heeft hij het in deze periode erg druk.

  2. Een badmeubel onder de wasbak is toch wel erg handig en enorm ruimtebesparend wanneer je badkamer niet al te groot is. Ik zou niet zonder kunnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *