Je badkamer een make-over geven

badkamer touch up
Als je genoeg hebt van hoe je huidige badkamer eruit ziet hoef je echt niet meteen rigoureus een hele nieuwe badkamer te bestellen. Je kunt hem namelijk ook een make-over geven, door kleine details aan te passen krijgt jouw badkamer al een hele andere uitstraling. Net zo leuk en een nog leuker voor je portemonnee!

Om te beginnen kun je nieuwe kranen kopen voor je wasbak, douche en badkuip. Je kunt hierin eenheid creëren door voor dezelfde kleur of stijl te kiezen of juist bij alle drie voor een totaal andere kleur of stijl te gaan. Een regendouche is overigens ook echt een aanrader!

Nieuwe badkamermeubels kunnen ook flink oplopen in de prijs, zonde om nieuwe aan te schaffen als het huidige meubel nog in goede staat is, maar gewoon niet meer jouw smaak. Je kunt bij verschillende bouwmarkten en woonwinkels speciale zelfklevende folie kopen en deze aanbrengen op je meubel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hout- of marmerlook.

badkamer

Heb je net zoals ons een open douche in de badkamer en ben je dat plakkende suffe douche gordijn zat? Plaats een douchedeur van www.douche-concurrent.nl in de opening. Nooit meer dat koude kleffe douche gordijn wat aan je blijft plakken en je hebt met een glazen douchedeur ook veel meer lichtinval in de douchebak. Ook toch het minder, omdat er veel meer warmte in de douche blijft hangen met een deur ervoor.

Mocht je een toilet op de badkamer hebben dan kun je deze voorzien van een nieuwe wc bril, een nieuwe toiletrol houder en een nieuwe wc borstel.

details badkamer

Vergeet ook zeker de aankleding en details niet, deze maken jouw badkamer juist een extra fijne plek om te zijn. Toffe accessoires voor je badkamer vind je bij Douche Concurrent.

Denk bij details aan een andere kleur badmat, planten, geurkaarsen of geurstokjes, zeepflacons, handdoeken, potpourri, douchekrukje, badplanchet, prullenbak, wasmand, ladeverdelers (handig voor al je make-up), haakjes en nog veel meer. Juist door deze kleine details aan te passen kan een badkamer er heel anders uitzien en het helemaal naar jouw smaak inrichten.

Zo heb ik zelf onlangs nieuwe schapjes opgehangen (oké, laten ophangen door mijn vader) in de douche. Van een simpel saai metaal met kunststof rekje, ging ik naar drie houten schapjes. Stond niet alleen veel mooier en warmer, het zorgde ook voor meer opbergruimte in de douche zelf. Om het af te maken heb ik een klimop hangplantje op het bovenste schapje geplaatst.

Welke touch up zou jij jouw badkamer willen geven?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

11 gedachten over “Je badkamer een make-over geven

  1. We zijn net verhuisd en de badkamer ziet er als nieuw uit dus nu even niets maar ik ben het helemaal met je eens dat je met kleine details een hele nieuwe look kunt verkrijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *