MAC prep & prime fix+ rose

Rose
Anderhalf jaar geleden kocht ik mijn eerste fix+ fixing spray van MAC en inmiddels heb ik al vier verschillende exemplaren ervan in mijn make-up kast staan. Ik ben fan! De fix+ sprays van MAC zijn gewoon erg fijn en goed in gebruik.

De prep & prime fix+ rose bevat vitaminen en mineralen, doordrenkt met een mix van groene thee, kamille en komkommer die de huid op milde wijze verzacht en verfrist. Zorgt voor een hydraterende opkikker en een lichte schittering die de make-up opfrist en een finish geeft.

Je kunt het gebruiken om foundation zuiver te maken, als primer onder je make-up, kleur intenser te maken, het make-up resultaat verbeteren & fixeren (tot 12 uur lang), huid hydrateren, kalmeren & verzachten en heerlijk als verfrissing.

Ingrediënten: Water\Aqua\Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Panthenol, Arginine, Caprylyl Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ppg-26-Buteth-26, Citronellol, Geraniol, Disodium Edta, Phenoxyethanol <ILN35332>.

Gebruik

Houd de fix+ spray ongeveer 30 cm van het gezicht en spray/vernevel gelijkmatig over het gezicht heen.

Voor het intensiveren van oogschaduw/pigment: breng de gewenste oogschaduw of pigment aan op je penseel en spray met de fix+ spray over de haartjes van de kwast. Breng vervolgens je oogschaduw/pigment aan zoals gewoonlijk.

De spray vernevelt erg fijn over de huid, je gezicht is relatief vochtig na het aanbrengen van de fix+ spray, maar als je hem goed laat drogen heb je daarna een prachtig effect. Mijn make-up (voornamelijk foundation en poeder) lijkt samen te smelten met mijn huid, wat zorgt voor een mooi en natuurlijker effect. Daarnaast laat het een subtiele en natuurlijke glow achter op de huid.

Ook heerlijk verfrissend voor in de zomer en het laat een subtiele geur van rozen achter (niet vervelend aanwezig). Ik heb een gemengde huid (vette t-zone) en mijn make-up blijft aanzienlijk beter/langer zitten met de fixing spray en is minder snel vet rondom de t-zone.

De fix+ rose bevat 100 ml en kost €26,50.

fix+

Ben jij bekend met de fix+ fixing sprays van MAC?

7 gedachten over “MAC prep & prime fix+ rose

  1. Als ik primer zie staan, denk ik meteen aan verf.
    Dan ging ik associeren: tja: make up heeft wel gelijkenissen met verf natuurlijk.
    Sorry, ik bedoel het niet slecht of zo, ik heb soms gewoon rare kronkels in mijn brein.
    Ik ben blij voor jou dat je het fijn een productje vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *