Pink Gellac boutique – Nijmegen

Pink Gellac boutique
Sinds een tijdje zit er een Pink Gellac boutique in Nijmegen. In de boutique vind je het allergrootste aanbod (200+ kleuren) in gellak welke 14 dagen blijft zitten. Je kunt er terecht voor zo’n beetje elke kleur die je maar kunt bedenken (ook vegan & HEMA vrij), complete manicure sets, persoonlijk advies, inspiratie en de nieuwste collecties (6 x per jaar). Een tijdje terug ging ik er langs met mijn zusje om nieuwe lakjes te scoren en de boutique te bekijken.

De winkel is mooi ruim opgezet, veel lichtinval én roze! De Pink Gellac boutique zit in het voormalige Rituals pand in Nijmegen. Achterin de winkel vind je de toonbank, in het midden een tafel waar je kleuren kunt uitproberen. Aan de linkerkant vind je de kleuren van Pink Gellac gesorteerd op collectie en je vind er base- & top coats. Rechts achterin vind je de colour boxes, lampen en complete starter sets. Rechts vooraan in de Pink Gellac boutique vind je tools en nagelverzorging.


De colour boxes (elk jaar komen er 6 collecties uit) – overal liggen staaltjes met swatches bij, wat ik persoonlijk erg prettig vindt. De kleuren die je online ziet of op het potje vallen op de nagel toch vaak net even wat anders uit.


Base & top coats.


Alle kleuren zitten op staaltjes, wat erg prettig is. Zo kun je precies zien hoe de kleur uitvalt.


Deel van de tools & nagelverzorging.


Verspreid door de Pink Gellac boutique liggen ook kleurringen met nail-art erop, zodat je inspiratie op kunt doen.

Links is bijvoorbeeld met de permanent marker set gecreëerd i.c.m. alcohol.

Ben jij al bij een Pink Gellac boutique geweest?

13 gedachten over “Pink Gellac boutique – Nijmegen

  1. Jeetje, wat een grote collectie, ik zou last krijgen van keuzestress haha! Maar wat een mooi winkel, mocht ik een keer in Nijmegen komen hoop ik dat ik eraan denk, leuk!

  2. Pff, ik twijfel al zó lang of ik ga investeren in zo’n lamp en een collectie gellak! Ik vind het zo irritant dat nagellak altijd zo snel slijt, maar ben er wel dol op. Toch maar eens richting Nijmegen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *