Nude matte ooglook

matte
Deze matte ooglook staat al eventjes in het archief te verstoffen, maar ik vergat hem elke keer te delen met jullie, oeps! Tijdens het geregistreerd partnerschap van Wessel en mij droeg ik deze (oog)look. Alleen had ik toen mijn felle lipstick van Sleek ingeruild voor de subtiele kleur Twig van MAC.

Ik maak meestal geen ooglooks met (alleen maar) matte oogschaduw. Mijn ervaring is toch vaak dat de matte oogschaduws niet zo goed gepigmenteerd zijn. Voor deze look gaf ik het een kans en eigenlijk vond ik het heel erg mooi. Ook de pigmentatie van de matte oogschaduw viel me niet tegen.

Gebruikt voor deze ooglook:
NYC Show time curling mascara, NYC Show time brow gel, W7 In the Mood natural nudes oogschaduw palette, wimperkruller, Essence Big bright eyes.. nude, Essence liquid ink eyeliner & NYX jumbo eyepencil #604 milk.

V.l.n.r. Shrimp, Oops, Venice, Wink, Katie & Cargo.

Eerste heb ik als oogschaduw basis de jumbo eyepencil van NYX gebruikt. Op mijn bewegend ooglid (vanaf binnenste ooghoek) heb ik Oops aangebracht. De buitenste ooghoek zit Wink en in de crease bracht ik Katie aan, waarbij ik alle kleuren goed met elkaar blend. Ook bracht ik Katie aan op mijn onderste wimperrand van de buitenste ooghoek.

Bij mijn wenkbrauwbot breng ik Essence Big bright eyes.. nude aan. Daarna maak ik een kleine, subtiele wing met de liquid ink eyeliner van Essence, krul mijn wimpers met de wimperkruller (Ebelin – DM) en breng ten slotte nog mascara aan, de NYC Show time curling mascara is momenteel mijn favoriet.

Gebruikt voor het gezicht:
Max Factor creme puff pressed powder #55 Candle Glow, Les Couleurs de Noir soft touch bronzing powder #02 Brunettes, MAC Soft & Gentle highlighter, Manhattan wake up concealer #001 naturelle, Catrice camouflage cream (groen), Catrice Prime & Fine pore refining anti-shine base, Max Factor lasting performance foundation #101 Ivory Beige & Sleek Lip VIP metallic lipstick – Scandalous.

matte

Wat vind jij van matte oogschaduw?

12 gedachten over “Nude matte ooglook

  1. Mooie look heb je gemaakt! Ik ben jaloers op die strakke lijn van je eyeliner! Ik gebruik vaak matte oogschaduw maar soms vind ik een glansje ook heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *