Relative insanity

relative insanity
Lockdown en buiten is het koud & nat, tijd voor relative insanity! Relative insanity is een laagdrempelig en hilarisch kaartspel met herkenbare familiesituaties om met je vrienden of familie te spelen. Lachen, gieren en brullen gegarandeerd!

Inhoud spel

Het spel bevat spelregels, 400 punchline kaarten en 100 situatiekaarten. Je speelt dit spel met 3 tot 20 spelers, dus ook zeer geschikt om met een grotere groep te spelen.

Hoe werkt het?

Iedere speler krijgt elk 7 punchline kaarten (geel). Elke speler is om de beurt jury. De jury leest een situatiekaart hardop voor en de andere spelers kiezen een van hun punchline kaarten (die volgens hun de zin het beste en grappigste afmaakt) om de zin af te maken. Iedere speler geeft een punchline kaart aan de jury (met de tekst naar beneden). De jury schudt de kaarten door elkaar (zodat de jury niet weet welke kaart van wie kwam) en leest de situatiekaart hardop voor + alle punchlines. Degene met de grappigste kaart wint een punt. Zo ga je rond tot een van de spelers als eerste 5 punten heeft behaald.

Wat vind ik van het spel?

Het is een erg leuk en lachwekkend spel! Een spel wat niet kan ontbreken bij een gezellige avond met een stel vrienden. Wijntje + borrelplank erbij en je hebt gegarandeerd een hilarische avond samen. Lekker laagdrempelig, je hoeft niet eerst een halve studie van de spelregels te maken of een heel bord opzetten. Je trekt relative insanity uit de kast en je bent al praktisch klaar om te beginnen.

relative insanity

Wat is jouw favoriete spel?

Het spel kost €19,99 en is te koop bij Bol.com.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

9 gedachten over “Relative insanity

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *