Netflix aanraders & kijktips!


De laatste Netflix aanraders dateert alweer uit begin januari. Inmiddels heb ik weer superveel nieuwe films en series gekeken op Netflix, tijd dus voor een nieuwe aanraders post!

Series

La Casa de Papel
Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje, terwijl een crimineel meesterbrein (el Professor) de politie manipuleert en elke keer een stap voor is. Het moet de grootste overval in de Spaanse geschiedenis worden. Echt een goede serie, prachtige taal en je zit continu in spanning op de bank. – 2 seizoenen staan online en seizoen 3 volgt 19 juli.

The Umbrella Academy
Op 1 oktober 1989 zetten wereldwijd 43 vrouwen een kind op de wereld, terwijl ze tot daarvoor geen enkel teken van zwangerschap vertoonden. Zeven van die kinderen worden geadopteerd door een miljardair en worden in The Umbrella Academy opgeleid tot een superheldenteam. Jaren later komen ze weer samen om een apocalyps te voorkomen, terwijl ze door hun verschillende peroonlijkheden en superkrachten verder uit elkaar groeien.

Dirty John
Dirty John is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wat het extra spannend maakt. Debra valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Haar dochter Veronica is echter vanaf het begin achterdochtig.

Chambers
Na een harttransplantatie krijgt de tiener Sasha enge visioenen en sinistere impulsen. Hierdoor probeert ze de waarheid te achterhalen over de mysterieuze dood van haar donor.

Bodyguard
Beveiliger en oorlogsveteraan David Budd (Richard Madden) zit in de knoop met zijn ex-vrouw & kinderen, de minister die hij moet beschermen (waar hij ondertussen het bed mee deelt), terroristische aanslagen en een posttraumatische stressstoornis. Kortom: hij heeft het niet makkelijk.

netflix

Films

The Perfect Date
Om geld te verdienen om te kunnen studeren, maakt scholier Brooks een app waarmee mensen hem als nepdate kunnen inhuren. Als echte gevoelens opkomen, wordt het ingewikkeld. Gaat hij voor zijn droomschool of voor het meisje in kwestie?

Ik was bang dat dit zo’n zoetsappige film zou zijn, maar hij is echt heel leuk om te kijken!

Mowgli
Een weesjongen die in de jungle is opgevoed door dieren neemt zijn lot in eigen handen en gaat de confrontatie aan met een gevaarlijke vijand en zijn menselijke afkomst.

Wonder Woman
Een Amazoneprinses verlaat het tropische eiland waar ze woont om te vechten in de oorlog met de uitzonderlijke gaven die ze heeft. Ze is de dochter van Zeus en opgeleid door Griekse krijgers.

Spider Man: Homecoming
Peter Parker keert terug onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark. Hoewel hij zich verheugt op missies met de Avengers, moet de vijftienjarige gewoon naar school en vindt Tony Stark dat hij hier nog lang niet klaar voor is. Hij moet zich bezig houden met kleine misdaden in de buurt, maar daar stuit hij op een man die zich bezighoudt met het produceren van wapens met buitenaardse technieken.

Ik houd niet zo van Spider Man, maar de films van Marvel zijn ontzettend goed en er zit leuke humor in. Zo ook deze versie van Spider Man door Marvel.

Before I Wake
Jessie & Mark besluiten een achtjarig jongetje (Cody) te adopteren, nadat hun eigen zoontje is verdronken in de badkuip. Cody is doodsbang om in slaap te vallen en probeert er alles aan te doen om dit te voorkomen. Jessie & Mark denken dat dit komt doordat hij al meerdere adoptie ouders heeft gehad, maar de waarheid blijkt toch wat anders te liggen..

Ik heb niks met enge films, want ik kan er gewoonweg niet tegen. Maar dit was echt een goede film en ik heb hem in mijn eentje gekeken. Het verhaal is goed bedacht en je bent erg benieuwd hoe het afloopt.

Home
Home is een animatiefilm, maar daarom niet minder leuk! Een groep ruimtewezentjes willen de aarde veroveren onder leiding van Kapitein Smek. Een aantal mensen weten te ontsnappen, waaronder het meisje Tip, die haar moeder zoekt samen met haar kat. Ze ontmoet het ruimtewezentje Oh die verstoten is door de groep, samen proberen ze de mensheid te redden.

iBOY
Tom probeert een gewelddadige aanval op zijn vriendin Lucy te stoppen, maar wordt hierbij neergeschoten en belandt in een coma. Eenmaal uit zijn coma ontwaakt, krijgt hij te horen dat er stukjes van zijn smartphone in zijn brein terecht zijn gekomen. Dit geeft hem speciale gaven en krachten, waarmee hij wraak neemt op de gewelddadige straatbende die zijn vriendin Lucy terroriseert.

Heb jij nog Netflix aanraders? Bekijk ook zeker mijn andere Netflix aanraders.

13 gedachten over “Netflix aanraders & kijktips!

 1. Dirty John ken ik! Dat vond ik best een aardige film: niet geweldig, maar lekker makkelijk om te kijken. Dat is ook wel eens fijn. The Umbrella Academy heb ik de eerste aflevering niet eens afgekeken…

 2. Mowgli,is echt een mooie film!
  En La Casa de Papel, echt spannend,wacht echt op het nieuwe seizoen!
  Naar Before I Wake,ben ik echt benieuwd naar,staat als eerste op mijn lijst

 3. Oeh leuke blog! Deze tips zijn echt handig!
  Ik ben tegenwoordig verslaafd aan Prison Break 😀 Leuke serie!
  Mowgli vond ik trouwens ook echt een mooie film 🙂

 4. Oeh leuke blog! Deze tips zijn echt handig!
  Ik ben tegenwoordig verslaafd aan Prison Break 😀 Leuke serie!
  Mowgli vond ik trouwens ook echt een mooie film 🙂

 5. Hier nog steeds geen netflix en dat houden we nog vol ook 😉 Ik moet zeggen dat het soms wel kriebelt maar waar haal ik de tijd vandaan om series te kijken?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *