Mijn 2021 in foto’s

2021 in foto's
Dachten we dit jaar eindelijk een kerst te vieren zonder gedoe, gooit Corona toch weer roet in het eten. Ik denk dat we allemaal 2021 wel anders voor hadden gesteld, maar het is wat het is. Uiteraard waren er ook een aantal hoogtepunten; zo kochten we namelijk een nieuwe auto, zijn we veel de natuur in geweest gingen we onder andere naar Kasteel de Haar, mama moest geopereerd worden en brak onlangs nog haar schouderkop.


2 januari start ik met een Corona test, die blijkt uiteindelijk negatief.

15 januari 2021 kopen we een nieuwe auto en ruilen onze Polo in, na jaren van trouwe dienst. Wel even een hele upgrade deze auto: automaat, cruise control, heel veel luxe opties en groot genoeg voor eventuele gezinsuitbreiding.


Doordat er veel dicht zat zijn we vaak de natuur in geweest om te wandelen.

Begin februari lag er echt een mega pak sneeuw.


27 februari waren we alweer 4 jaar partners van elkaar (man & vrouw).

E
en elektronische kattenbak is leuk, totdat iets het niet meer doet. De sensoren hadden het begeven en samen met papa plaatsten we nieuwe erin.

Begin april liet ik een bril aanmeten. Ik bleek cilinder te hebben en wat scheelt het een hoop hoofdpijn met bril.


Nog meer boswandelingen..


5 mei werd ik alweer 28 jaar en verraste Wessel mij met een bos 50 roze rozen! En ik ontving deze heerlijke taart van Piece of Joy.


Met mijn zusje mee naar de tandarts, waar ze haar verstandskies gingen trekken.

Onze galerij opfleuren met wat plantjes die we kochten in de kassen.


Boemba kreeg een echo (aan huis), omdat hij al een tijdje in huis plaste. Hij bleek helaas blaasstenen te hebben. Ze hebben hem 3 dagen later geopereerd, eerst geprobeerd te spoelen, maar dat hielp helaas niet. Daarop moest zijn blaas open om de blaasstenen operatief te verwijderen. Gelukkig gaat nu alles goed met hem.


Wederom naar het bos. Net als we terugkomen bij de auto begrijp ik dat het niet goed gaat met mama. We rijden erheen en onderweg laat mijn zusje weten dat ze de spoedarts hebben gebeld. We komen tegelijk aan met de arts en mama moet opgenomen worden in het ziekenhuis.

Na veel onderzoeken heeft ze last van haar galblaas en galstenen. Uiteindelijk wordt ze pas 3 dagen later geopereerd, want het is druk in het ziekenhuis.


Samen met mijn zusje genoot ik van de terrasjes en ik begon met wandelen.


Door C werden een hoop events online gehouden, zo ook die van Kruidvat.

In de zomer was ik regelmatig bij mijn ouders (want: tuin).


En lekker uit eten met vriendinnen bij ’t Zusje Nijmegen.


Mijn boefjes.

& weer uit eten, dit keer bij ABC in Velp.


Mijn ouders kochten een stacaravan en verkochten hun caravan + tent.

Eens in de zoveel tijd houden we grote schoonmaak bij oma (woont nog op zichzelf) en dan eten we ’s avonds gezellig met z’n allen Chinees.


Aan het begin van de vakantie verven we het toilet en een kleine muur in de woonkamer.


We gaan naar de Passiflorahoeve (vlindertuin).


En naar Kasteel de Haar.


En traditiegetrouw naar Burgers Zoo.


Uit eten met een goede vriendin bij ’t Zusje Nijmegen.


Wandelen bij Radio Kootwijk.

& ik moest weer eens bloedprikken.


Met mama, mijn zusje, tante en oma naar de zandsculpturen in Garderen. Deze stonden in het teken van de Tweede Wereldoorlog.


Pech, een schroef in de autoband. Gelukkig kon papa de band plakken.

En iets waar ik al langere tijd mee bezig ben: het opzetten van een coaching traject om blijvend af te vallen d.m.v. een leefstijlverandering. Je kunt me alvast volgen op Instagram.


Er werd flink doorgewerkt op de staplek voor de stacaravan van mijn ouders. In de grond vonden we zelfs nog dit stukje ‘kunst’.


Naar de kerstshow van de Intratuin in Duiven.


Mijn opa en oma hebben thuis een verbouwing en kwamen dit rieten mandje tegen, daar wisten de katten wel raad mee.

Onze purrito.


Ik bestelde het boek ‘Massa is kassa’ van Peter Gillis.


De jongens deden voerbakje zetten bij de Jumper.

Vriendinnetje Syl scoorde voor mij het Blond Amsterdam voerbakje en borrelplankje. Moet het alleen nog steeds een keer ophalen.


20 km wandelen.

Lekker wakker worden met 2 van mijn katjes.


Just Dance 2022 om lekker in beweging te blijven.

De kerstlampjes buiten ophangen.


Op kerstavond deden we met z’n tweeën gourmetten.

’s Avonds All you need is love kijken met de tissues in aanslag. Had ze uiteindelijk niet nodig.


Eerste kerstdag bij mijn ouders spelletjes doen en gourmetten. Tweede kerstdag moest Wessel gewoon werken.


Oudjaarsdag oliebollen ophalen bij mama die ze elk jaar zelf bakt met mijn oom. ’s Avonds waren we met z’n tweeën thuis (i.v.m. de katten + vuurwerk), keken we tv, deden we Trivia en hadden we stokbrood met smeersels.

Helaas is het in 2021 niet gelukt om een ander huis te vinden (waardoor onze kinderwens ook nog even vooruitgeschoven moet worden). Hopelijk lukt het in 2022 wel om een ander huis te vinden.

Hoe was jullie 2021?

25 gedachten over “Mijn 2021 in foto’s

 1. Zo je hebt er een aardig werkje van gemaakt om dit zo in een overzicht te gieten. Dit is leuk voor later. Om je foto’s met stukjes tekst zo terug te lezen. Brengt je direct weer even naar dat moment. ’t Zusje staat samen met mijn zusje ook nog op de planning.
  hahah het stukje kunst dat jullie vonden bij het ruimen van de stenen voor de caravan. Heeft het nog wat opgeleverd?

  1. Ja dat is het zeker! Je vergeet vaak al snel wat je zo in een jaar hebt gedaan. Ik weet niet of de kunst wat oplevert, ik denk het niet, maar we hebben het een plekje gegeven in ons interieur 😉

   1. Daarom is het extra leuk om aan het einde van het jaar door je fotostream te bladeren.
    Sinds een aantal jaar heb ik voor ieder jaar een “jaarboek” gemaakt. Voor foto’s die het album eigenlijk niet halen (niet dat het album ooit af komt) maar die te leuk zijn om te vergeten. Ik heb inmiddels al een aantal jaar op rij. Af en toe leuk om eens doorheen te bladeren. Je vergeet echt snel wat je allemaal gedaan hebt.

 2. uitgebreid leuk stuk blogpost heb je er van gemaakt. Hier was 2021 gewoon zoals het jaar daarvoor en het jaar daarvoor. Je schrijft dat corona roet in het eten gooide weer dit jaar, ik zie dat zo niet. wij laten ons niet gek maken erdoor en doen gewoon ons ding en hebben daarom weer genoten tussen alle ziekenhuis toestanden van mij tussendoor.
  En de beste wensen nog!

  1. Oh hier ook niet hoor, moet eerlijk zeggen dat ik weinig van Corona merk. Mijn partner mocht tot nu toe gewoon blijven werken en met kerst en oud & nieuw doen we nooit echt iets speciaals (& anders hadden we dat toch wel gedaan). Maar kan me voorstellen dat als je met kerst een etentje gepland had staan ofzo dat het vervelend is.

   Jij ook de beste wensen nog! 🙂

 3. Leuk zo terugkijken. Wat doet een elektronische kattenbak eigenlijk? En een negatieve test op 2 januari is natuurlijk wel lekker het jaar beginnen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *