Mijn Netflix aanraders

Netflix aanraders
Ik ben een groot fan van het aanbod van Netflix en kijk dan ook geregeld een film of een serie. Wij kijken overigens ook nooit ‘gewone tv’, alleen via streamingsdiensten. Vandaag deel ik mijn Netflix aanraders met jullie! Laat ook vooral even weten welke films/series jouw aanraders zijn.

Series

13 reasons why
Het verhaal gaat over Hannah Baker die zelfmoord pleegt, waarna ze casettebandjes achterlaat met daarop de redenen waarom ze zelfmoord heeft gepleegd. Inmiddels staat seizoen 2 ook online & die heb ik in 3 dagen uitgekeken.

The 100
Hiervan staan de nieuwste afleveringen van seizoen 5 online. De serie speelt zich 97 jaar na de nucleaire oorlog af. De enige overlevenden zijn 4000 inwoners van een ruimtestation die terug proberen te komen op aarde.

The Sinner
Ik heb seizoen 1 van deze serie (2 staat er nog niet op) in twee dagen uitgekeken en vond het echt een goeie en spannende serie. Het gaat over de jonge moeder Cora Tannetti (Jessica Biel) die op een mooie zomerdag op het strand een man die ze niet kent neer steekt. Echter weet ze zelf niet waarom ze het heeft gedaan. Uiteindelijk valt alles langzaam op z’n plek.

Scream (de serie)
Dit is een horrorserie en ik ben absoluut geen fan van horror, dan slaap ik slecht 😉 , maar dit is echt een spannende serie. Er staan momenteel 2 seizoenen van online, er worden moorden gepleegd en er gebeuren allemaal rare dingen. Continu verdenk je iemand anders, wie is het gezicht achter het masker?


Lees ook: Deze series op Netflix moet je gezien hebben!

Films

Vaiana
Moana woont op een eiland die stervende is, ze gaat op zoek naar de halfgod Maui om het hart van Te-Fiti terug te plaatsen. Daarvoor moeten ze eerst naar Lalotai om de magische haak van Maui terug te halen. Ik vind dit zo’n leuke film met geweldige liedjes, liefde voor Disney!

Dirty Grandpa
Met Robert de Niro & Zac Efron als opa en kleinzoon, erg goed voor de lachspieren.

Annihilation
Annihilation is een sciencefiction horrorfilm waarin een groep van 5 vrouwen op een expeditie worden gestuurd naar een plek waar de normale natuurwetten niet gelden. Aan het einde blijf je een beetje mindfucked achter.

Wat zijn jouw Netflix aanraders? 

31 gedachten over “Mijn Netflix aanraders

 1. Zitten een aantal bij die ik ook erg leuk vind! 😀 Ik ben nu bij seizoen 3 van the 100, superspannend! En the sinner heb ik in 1x uitgekeken, ook heel goed. De film annihiliation vond ik ook erg spannend, en Vaiana was ook leuk!

  13 reasons why vond ik ontzettend saai en duf, ik heb het opgegeven na 2 en een halve aflevering. Maar ik ben in de minderheid want iedereen vind het fantastisch 😛

 2. De films heb ik allemaal gezien. Sommige van de serie’s wel over gehoord maar nog niet gekeken. Ik vind sommige films op netflix zo vaag haha. Soms heb je echt zo’n raar einde ofzo.

 3. Ik heb The Sinner bekeken en ik vond ‘m heel sterk, behalve het einde. Dat vond ik helaas een beetje mager. Het leek afgeraffeld.
  Er zijn nog een aantal series waar ik op wacht, zoals het vervolg van the OA en Dynasty. Had ik niet verwacht, maar ik vind laatstgenoemde nog best leuk ook. Ik ben nog van de generatie die de oorspronkelijke Dynasty heeft gezien als kind.
  Mijn lijstje met overige Netflix favorieten vind je hier. Ik ben benieuwd welke je van dit lijstje hebt gezien. Indien je dit als spam ziet, haal de link maar weg: http://macblogster.nl/6-netflix-series-docus-die-ik-geweldig-vind/

 4. Wij zijn op dit moment weer helemaal verslaafd aan The 100. Kunnen niet wachten tot de volgende nieuwe aflevering erop staat! Verder kijken we op dit moment ‘The Returned’ ook een hele gave en super spannende serie 🙂

 5. Leuk lijstje! Ik kijk inmiddels aflevering 7 van het tweede seizoen van 13 Reasons why. Grappig dat je dirty grandpa leuk vond, ik heb de helft gezien en vond het maar verschrikkelijk!

  1. Seizoen 1 vond ik spannender, seizoen 2 gaat voornamelijk over de rechtszaak, desondanks vond ik seizoen 2 ook spannend en komen er nieuwe dingen aan het licht die je een heel andere kijk geeft op seizoen 1.

 6. Met uitzondering van 13 reasons why zijn het allemaal onbekende series voor mij. The 100 lijkt mij trouwens erg spannend, daar zag ik laatst een reclame spotje van. Heb deze serie dan ook gelijk op mijn lijstje gezet :-). Vaiana is echt een heel leuk film voor jong en oud.

 7. Dit komt van pas, net geopereerd en immobiel! 😉

  13 reasons why vond ik ook heel goed. De film Toc Toc deed me gieren van het lachen. To the bone vond ik ook goed.
  Atypical vond ik ook een zeer goede serie, net zoals Tabula rasa en nu ben ik naar Gypsy aan het kijken…

 8. Wist net dat ‘Dirty Grandpa’ op Netflix stond, maar die moet ik zeker gaan kijken. Ben samen met mijn vriend bezig met het 2e seizoen van ’13 Reasons’. Heb je ‘Riverdale’ ooit gezien? Die vind ik ook heel gaaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *