Mijn make-up favorieten

make-up favorieten
Onlangs deelde ik mijn beauty favorieten op mijn blog en iemand vroeg mij of ik dit ook wilde doen met mijn make-up favorieten. Zo gezegd, zo gedaan.. Vandaag dus mijn make-up favorieten online. Als ik er ooit al eens iets over geschreven heb zal ik er even een linkje bij zetten.

Spoiler: ik ben een groot fan van de producten van MAC, geen wonder dus dat ze ook in mijn make-up favorieten terug komen.

De fix+ sprays vind ik erg fijn, ik moest er nooit echt wat van weten tot ik mijn eerste fixing spray kocht bij de MAC. Hij vernevelt heel fijn en zorgt ervoor dat mijn make-up mooier op mijn huid zit. Tevens een erg fijne verfrissing voor tussendoor, ook te gebruiken zonder make-up als verzorging en als primer.

Prep & prime fix+ | fix+ bronzelite

Wederom een hoop MAC. De true match perfecting powder van L’Oréal lijkt een soort van ‘samen te smelten’ met de huid en dat maakt hem wat mij betreft ideaal in gebruik.

De bronzing powder is van MAC en komt uit een limited edition collectie. Ik houd van matte bronzers die goed gepigmenteerd zijn en deze voldoet aan al mijn ‘eisen’.

En de mooiste highlighters vind ik toch die van MAC. Ik heb er meerdere, maar dit zijn mijn twee favorieten. Links Soft & gentle en rechts Show gold.

MAC matte bronzing powder | Soft & gentle | Show gold

Als ik full face ga zijn dit mijn go to producten. Ik gebruik de gym proof primer van Essence, prima primer voor een budgetprijs. Geen idee of ze deze nog verkopen eigenlijk.

Qua foundation heb ik de holy grail nog niet gevonden. Ik mix nu de lasting performance foundation van Max Factor met de matte base foundation van Revolution en dat werkt tot nu toe goed.

De infaillible concealer van L’Oréal heeft een fijne jumbo applicator met een intense dekking en waterproof.

Ik gebruik bijna nooit oogschaduw, maar The Nudes palette van Maybelline vind ik een fijn palette met subtiele/neutrale kleuren. Je kunt er zowel een subtiele als een wat heftigere look mee maken.

Mijn wenkbrauwen doe ik graag met de wenkbrauwgel van NYC. Ik borstel mijn wenkbrauwen eerst, teken ze dan bij met een potlood en vervolgens breng ik deze gel aan. Dit houdt ze niet alleen op hun plek, maar voorziet ze ook subtiel van een kleurtje.

Het zal geen verrassing zijn, mijn favoriete lipsticks zijn allemaal van MAC. Vooral de lipsticks met satin finish vind ik erg fijn. De Barbie is een speciale uitgave en waarschijnlijk niet meer te verkrijgen.

Twig | Hey, Frenchie! | Mijn MAC lipsticks – Nudes

Sinds kort helemaal verslaafd aan gellak! Het is ideaal want het blijft lang mooi zitten, chipt niet en is makkelijk zelf te doen. Mijn 3 favoriete kleuren op het moment zijn; 251 Nude pink, 285 Happy pink & 1214 This is it!

Mistero Milano – This is it!

Zitten er favorieten van jou tussen?

19 gedachten over “Mijn make-up favorieten

  1. Mijn favo’s zijn sowieso MAC producten. De Magic Radiance heb ik ook, en laatst heb ik de Twig lipstick gekocht, omdat ik deze ook op je blog voorbij had zien komen! Een hele fijne kleur.

  2. ik ben niet zo thuis in make-up land zoals je weet daarom moet ik bij een term als fixing spray aan een foto ontwikkelen denken….Ik heb gewoon nog veel te leren

  3. Ooit een workshop gehad van MAC toen ik nog als directiesecretaresse werkte. Met het hele team naar het filiaal in Amsterdam en daar mooi opgemaakt worden en een waanzinnige goodiebag meegekregen. Daar heb ik nog jaren mee gedaan. Na flink wat jaren heb ik overigens het (groen/gouden) pigment powder weg gedaan. Omdat ik dacht dat het niet goed meer kon zijn. Daar heb ik nu nog spijt van trouwens…

  4. mac is en blijft gewoon een fijn merk de highlighter soft en gentle is ook een favoriet van mij. en de gel lak ga ik mij ook maar eens aan wagen :D.
    leuke blogpost dit !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *