Mijn zomer favorieten

Lekker weer in aantocht! Ik laat je mijn zomer favorieten zien; van drinken tot kleding en van make-up tot verzorgingsproducten. Dit zijn mijn favoriete zomer producten. Ik zal ook linken naar de reviews van de desbetreffende producten, indien die er zijn.

Zonnebrandcrème! Goed smeren is belangrijk als je de zon in gaat, want je kunt er vervelende huidkwalen aan overhouden en rimpels op latere leeftijd. Ik smeer dus wat af als ik voor langere tijd naar buiten ga.

Oh-Lief natural sunscreen, Ritual of Karma sun protection face cream, Altruist sunscreen.

Ik word helaas niet zo snel bruin als Wessel en mijn benen al helemaal niet! Daarom heb ik de zon in een flacon. Deze tanning spray van Marc Inbane is echt ontzettend fijn. Je hebt meteen resultaat en het is makkelijk/egaal aan te brengen.

Zomers weer betekent; rokjes, jurkjes en shorts! Althans, bij mij wel 😉  Ik wil niet als een grizzly beer op het strand liggen, dus een scheermesje onder mijn oksels door en over mijn benen heen is geen overbodige luxe. Hiervoor maak ik graag gebruik van de scheermesblokjes van Wilkinson intuition.

Anti-insect, want die kl*te muggen moeten mij altijd hebben!

De Silky underwear dusting powder is een ideale poeder voor op de dijen, hierdoor krijg je geen schurende dijen/bovenbenen en dus geen irritatie. De Sily underwear maakt de huid zacht en glad, waardoor het niet schuurt en plakt.

Deze body scrub van The Body Shop in de geur Fuji green tea heeft een heerlijk verfrissende geur en een scrubje zo nu en dan kan zeker geen kwaad. Meestal scrub ik vlak voor het scheren.

Een heerlijk geurende friszoete douchegel past perfect bij dit zomerse weer. De nieuwe limited edition douchegel van Balea (DM) en de limited edition crème douche van de Kruidvat passen perfect bij de zomer!

De deodorant van Salt of the Earth is echt mijn favoriete deodorant sinds ik hem voor het eerst mocht proberen. De Pure Aura is mijn favoriete geur en is er in spray en in roller variant.

La vie est Belle van Lancôme is een zachte bloemige geur en ideaal met dit zomerse weer. Een subtiele en niet te zware geur.

Mijn haren kunnen wel wat extra verzorging gebruiken met dit warme weer. Dit haarmasker van System professional is echt ongelooflijk fijn en ruikt heerlijk (de geur blijft ook lang hangen)! Tot mijn verbazing heb ik geen review geplaatst van dit haarmasker, maar als daar interesse in is, dan plaats ik alsnog een review ervan.

Twee parels van een producten en echt een weldoener voor mijn huid! De regenererende lotion van Filorga is ideaal voor het herstellen van de huid en ruikt ook nog eens erg lekker!

Het mineraliserend thermaal water van Vichy is een spray die je over je gezicht vernevelt. Na het reinigen van mijn gezicht gebruik ik deze spray. Voor extra verkoeling kun je hem in de koelkast zetten.

Vichy mineraliserend thermaal water.

Niet heel spannend, maar wel heel erg fijn met lang haar en warm weer! Een haarklemmetje en Invisibobbles om het haar op te steken. De Invisibobble is fijn, omdat het geen knik in je haar maakt en niet te strak zit. De kans dat je mij met opgestoken haar tegenkomt met dit weer is 99%.

Als het zo warm is gebruik ik het liefst zo min mogelijk make-up, maar af en toe een kleine touch-up moet kunnen. Hiervoor gebruik ik deze nieuwe limited edition bronzer van Essence (review volgt snel) voor een subtiele sunkissed look.

Voor wat extra glow op mijn jukbeenderen gebruik ik de mineralize skinfinish van MAC in de kleur Soft & gentle.

Dan nog een paar kleurtjes voor op de lippen. De kleur Hot coral uit de limited edition Glow van MUA, de review hiervan komt van de week online.

De ’this is me’ collectie van Essence is echt een aanrader! 20 prachtige kleuren lipstick met bijpassende nagellak. Ik scoorde 3 verschillende kleuren lipstick, v.l.n.r. 02 Happy, 04 Crazy & 06 Real. Ook de review hiervan staat binnenkort online.

Gezichtsmaskertjes! Helemaal na een dagje in de zon kan je huid wel een extra boost gebruiken. Extra verfrissend als je ze van tevoren even in de koelkast legt.

Balea tissue masker Avocado & honing.

Wat is jouw favoriete zomer product?

20 gedachten aan “Mijn zomer favorieten”

  1. De Ritual of Karma producten zijn super fijn. Althans, de douchegel en body lotion heb ik al eens gebruikt. Maar de sun screen nog niet. Die ga ik deze zomer maar eens uitproberen. Het ruikt ook nog eens heerlijk!

  2. De Ritual of Karma producten zijn super fijn. Althans, de douchegel en body lotion heb ik al eens gebruikt. Maar de sun screen nog niet. Die ga ik deze zomer maar eens uitproberen. Het ruikt ook nog eens heerlijk!

  3. Leuke blog! Ik ben echt helemaal weg van het mineraliserend thermaal water van Vichy. Koop ik ieder jaar weer en zet ‘m inderdaad ook in de koelkast, zo lekker verfrissend! xxx

  4. Leuke blog! Ik ben echt helemaal weg van het mineraliserend thermaal water van Vichy. Koop ik ieder jaar weer en zet ‘m inderdaad ook in de koelkast, zo lekker verfrissend! xxx

  5. Ik ben dus wel benieuwd naar het haarmasker. Het mineraliserend thermaal water van Vichy heb ik ontvangen (en nog niet gebruikt. Want ik gebruik momenteel diegene van Eau Thermale Avène. Ook heel fijn overigens). Van Filorga heb ik met enige regelmaat huidverzorging.
    In de zomer vind ik zonnecrèmes erg belangrijk. Voor de korte momenten vind ik of een dagverzorging met SPF fijn en anders een primer met SPF.

  6. Zitten heerlijke producten bij maar mijn favorietje is dan ook de ritual zonnebrandcreme, belangrijk en ruikt super lekker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.